i5 12400F sistemde kulaklık, klavye ve fare bağlantısı kopuyor

destur

Hectopat
Daha fazla  
RAM
3200mhz 16gb ram
SSD veya HDD modeli
1tb m2 ssd
Ekran kartı
zotac rtx 3060
Anakart
gigabyte b660m
İşlemci
intel i5 12400f
Merhaba.

Arkadaşlar sorunuma nasıl bir başlık bulamayacağım için böyle açtım. Intel i7 6700K işlemci, ASUS B150M Pro Gaming anakart ve 2x8GB RAM'e sahiptim. Sattım.

Intel i5 12400F, Gigabyte B660M anakart ve 1x16 GB RAM aldım.

Klavye, mouse, kulaklık aynı. Montajı yaptım. Bilgisayar sorunsuz çalışıyor. Ancak bazen "Valorant" oynarken (kulaklık kablosuz) kulaklığın bağlantısı gidiyor. USB'yi söküp takınca geliyor. Oyundayken klavye mouse gidiyor. Bu sorun sık sık yaşanmıyor arada yaşanıyor.

Bir de bazen bilgisayarı ilk açtığım zaman klavye mouse ışıkları yansa bile çalışmıyor.

Anlamadığım bir sorun var. Bu neden olur?

Son düzenleyen: Moderatör:

Anakart bileşenini 2. el aldıysanız anakartınız da sorun olabilir diğer bir olasılık ise driverların güncel olmaması tabii yazılımsal başka bir durumda söz konusu olabilir.

Kullandığınız PSU kaç watt? Büyük ihtimal anakarttan kaynaklanan bir sorun bu yaşadığınız sorun.

Anakart bileşenini 2. el aldıysanız anakartınız da sorun olabilir diğer bir olasılık ise driverların güncel olmaması tabii yazılımsal başka bir durumda söz konusu olabilir.
Sıfır aldım.

Kullandığınız PSU kaç watt? Büyük ihtimal anakarttan kaynaklanan bir sorun bu yaşadığınız sorun.
650watt hocam.

Sıfır aldım.

650watt hocam.

Acaba sizin kullandığınız fare ile klavyede bir kısa devre filan mı var. Windows'un olay görüntüleyicisine fare veya klavye gittiğinde ne olduğu düşüyordur. Bir daha olduğunda hemen olay görüntülüyecisine gelip kontrol edebilir misiniz?

Hocam anakart ve işlemci değişmeden önce olmuyordu bu sorun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…