i5 12400F sistemde mavi ekran hatası

Daha fazla  
RAM
16 GB
SSD veya HDD modeli
SAMSUNG 980
Ekran kartı
RTX 3060
Anakart
PRO Z690-P
İşlemci
i5 12400F
Anlayan arkadaşlar okuyabilir mi hatanın sebebi nedir diye?
Linki paylaşıyorum.

Up yardımcı olacak var mı

Son düzenleme:
MSI Yazılımlarını kaldırın. "Afterburner vb."

Tüm USB aygıtlarını çıkartın.

Samsung Magician yeniden yükleyin.

Overclock yapmış olabilir misiniz?

Hocam dün akşam Full GTA oynadım. Kapattım, buraya kadar hiç sıkıntı yok. Ben PC kapayınca arkadan güvenlik şalterini devreye sokarım. daha sonra prizden de çıkarırım. Bunu yapıp kapattım. Bu sabah GTA açtım. 15 dk sonra lag girdikten sonra PC dondu ve 15 sn kadar öyle kaldıktan sonra mavi ekran verdi. W11 kullanıyorum. Aklıma sadece W11 işletim sisteminden dolayı olmuş olabileceği geldi çünkü oynarken sıcaklık değerlerini izlerken böyle oldu. Sıcaklıklar normaldi. Dün de değerleri izleyerek oynuyordum, bir şey olmamıştı. Mantık kuramadım vallahi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam dün akşam Full GTA oynadım. Kapattım, buraya kadar hiç sıkıntı yok. Ben PC kapayınca arkadan güvenlik şalterini devreye sokarım. daha sonra prizden de çıkarırım. Bunu yapıp kapattım. Bu sabah GTA açtım. 15 dk sonra lag girdikten sonra PC dondu ve 15 sn kadar öyle kaldıktan sonra mavi ekran verdi. W11 kullanıyorum. Aklıma sadece W11 işletim sisteminden dolayı olmuş olabileceği geldi çünkü oynarken sıcaklık değerlerini izlerken böyle oldu. Sıcaklıklar normaldi. Dün de değerleri izleyerek oynuyordum, bir şey olmamıştı. Mantık kuramadım vallahi.
Anlık olmuş olabilir. Overclock ile alakalı olarak okudum. DDU ile ekran kartı driverini silip En Yeni Resmi GeForce Sürücülerini İndirin buradan kurun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı