i5 12400F sistemde oyunlarda düşük FPS

İşletim sistemi
Windows 10

Dosmi

Decapat
Daha fazla  
Oyunlarda GPU veya CPU'da yük olmamasına rağmen FPS düşük. Paylaştığım ekte ikisi de 50'yi geçmemiş ancak FPS 90'larda.

Sistem:

Ekran Görüntüsü (42).png

Aynı CPU GPU 3060 Rust GTA gibi oyunlarda %100 kullanım oluyor hocam. Minecraft olduğu için olabilir mi? Farklı oyunlarda denediniz mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyunun grafiklerini arttır.
İşlemci ve ekran kartı düşük kullanımda, güç tasarrufu modu açıksa kapat.

Özür dilerim sistemin linkini atmışsınız fark etmedim arkadaşında dediği gibi Minecraft'tan dolayı olabilir ya da FPS'im düşük diye ayarları kıstıysanız yükseltmenizi öneririm bu şekilde GPU kullanımu artacaktır.

FPS kısıtlamaları kapalı mı, ayarlardan FPS'i sınırsız yaptınız mı?

Özür dilerim sistemin linkini atmışsınız fark etmedim arkadaşında dediği gibi Minecraft'tan dolayı olabilir ya da FPS'im düşük diye ayarları kıstıysanız yükseltmenizi öneririm bu şekilde GPU kullanımu artacaktır.

Oyunun grafiklerini arttır işlemci ve ekran kartı düşük kullanımda güç tasarrufu modu açıksa kapat.

Çok kaliteli bir shader kullanıyorum zaten LoL'de de aynı sorun var durduk yere 180'denden 70-80'e düşüyor FPS.

Çok kaliteli bir shader kullanıyorum zaten LoL'de de aynı sorun var durduk yere 180'denden 70-80'e düşüyor FPS.

Hocam gerçekten garip bir durum GPU ve CPU kullanımı ile alakalı muhtemelen bu sorun ancak nasıl çözüleceğini bilmiyorum @Yener K. hocam sizin konu ile bilginiz var mı bilmiyorum ancak yardımcı olabileceğinizi düşünüyorum arkadaşa.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı