i5-12400F sistemde Valorant 70 FPS veriyor

OverRar00

Hectopat
RAM
3x8 GB 3200 MHz
Ekran kartı
GTX 1060 6GB OC
İşlemci
i5-12400F
FPS'im 300'den aşağıya inmezken bugün FPS'im 60-70'den üstüne çıkmıyor. PC'yi yeniden başlattım fakat hala aynı.

Para almış gibi konuşmasını biliyorsunuz. Desteğe gelince mi somurtuyorsunuz?
Sana tavsiye verdik, sorunun kaynağını biliyormuşsun gibi yanıt verdin. Madem çok biliyorsun ne diye burdasın? Sen kimsin de sana destek vermemiz gerekiyor? Yazdığın cümlenin dahi anlamı yok. Açılan bu tarz konulara gelen yanıtlara bak sana gelen yanıt sayısına bak. İnsanlar seni ciddiye alıp yanıt bile vermemiş, üstteki arkadaş ve ben tavsiye vermişiz bir tek. Hatta kendisine soru sormuşsun adam yerine koyup sana cevap bile vermemiş. Aşırı iticisin. Çok biliyorsun boş konuşuyorsun. Bu sana son yanıtım. Üstteki arkadaş gibi ben de seni ciddiye almicam.

Sana tavsiye verdik, sorunun kaynağını biliyormuşsun gibi yanıt verdin. Madem çok biliyorsun ne diye buradasın? Sen kimsin de sana destek vermemiz gerekiyor? Yazdığın cümlenin dahi anlamı yok. Açılan bu tarz konulara gelen yanıtlara bak sana gelen yanıt sayısına bak. İnsanlar seni ciddiye alıp yanıt bile vermemiş, üstteki arkadaş ve ben tavsiye vermişiz bir tek. Hatta kendisine soru sormuşsun adam yerine koyup sana cevap bile vermemiş. Aşırı iticisin. Çok biliyorsun boş konuşuyorsun. Bu sana son yanıtım. Üstteki arkadaş gibi ben de seni ciddiye almayacağım.

Ay ne olur beni ciddiye al yalvarırım ya :D.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı