i5 12400F sisteme ekran kartı önerisi

Ugur Nurhan

Femtopat
Daha fazla  
i5 12400F işlemci, MSI B760 anakart, Corsair 750W PSU 32 GB DDR5 RAM ile 1080 ekran kartı kullanmaktayım. Hardcore oyuncu değilim. Online oyunları oynuyorum. Ekran kartı değiştirmeyi düşünüyorum. 4070 en ucuz 21.3K, 7800XT ise 19k buldum. Ya da bu kadar para vermeyip 3070 veya 6750 XT mi almalıyım?

Güncel kartlar her zaman iyidir dostum bence eğer paran varsa ve çok iyi bir sisteme ihtiyacın varken almışken en iyisini al. Ayrıca ben NVIDIA daha çok seviyorum çünkü AMD ekran kartı kullanırken çok sorun yaşamıştım ama bu demek değil ki herkes yaşayacak o yüzden seçim senin. Karar tamamıyla sana ait ve bildiğim kadarıyla AMD 7800XT 4070'den daha iyi bir kart fakat ben galiba gene de 4070 alırdım. Sen eğer AMD seçersen de bence çok mutlu olursun.

Dediğin ekran kartları FHD'de darboğaz yapabilir, size önerim 21K iken 7900 GRE alın, ileride işlemciyi yükseltirsiniz.
Ama ben en ucuza alabileceğim en yüksek performansı almak istiyorum derseniz daha ucuza ekran kartı bakabilirsiniz. Dediğim gibi, 4070 ile 7800 XT üstü darboğaz yaptığından tam performans alamazsınız FHD'de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…