Merhaba arkadaşlar bu sistemi kullanıyorum: INTEL I5 12400F-MSI RTX3060 VENTUS-PRO H610M-E-CRUCIAL 1TB SSD-16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da sizce alınır mı? Sıvı soğutucu?
Hayır gereksiz ve pahalı , i5 12400F stok soğutucuyla yeterli.Merhaba arkadaşlar bu sistemi kullanıyorum: INTEL I5 12400F-MSI RTX3060 VENTUS-PRO H610M-E-CRUCIAL 1TB SSD-16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da sizce alınır mı? Sıvı soğutucu?
İleriye dönük düşünülürse alınabilir, fakat bu işlemci ve sistem için fazla olur, daha uygun fiyata kule tipi soğutucu alabilirsiniz. Fazlasıyla yeter.
Öneriniz nedir hocam bütçem 1500TL en fazla.
![]()
ID-Cooling SE-214-XT ARGB İşlemci Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz ID-Cooling SE-214-XT ARGB İşlemci Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! ID-Cooling SE-214-XT ARGB İşlemci Soğutucu özelliklerini incele, 1.117,20 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Merhaba arkadaşlar bu sistemi kullanıyorum: INTEL I5 12400F-MSI RTX3060 VENTUS-PRO H610M-E-CRUCIAL 1TB SSD-16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da sizce alınır mı? Sıvı soğutucu?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.