İleriye dönük düşünülürse alınabilir, fakat bu işlemci ve sistem için fazla olur, daha uygun fiyata kule tipi soğutucu alabilirsiniz. Fazlasıyla yeter.
İleriye dönük düşünülürse alınabilir, fakat bu işlemci ve sistem için fazla olur, daha uygun fiyata kule tipi soğutucu alabilirsiniz. Fazlasıyla yeter.
Uzun vadede alınabilir, ben başta almamıştım ama işlemciye yüklenen uygulamalarda uzun süre 80+ dereceler görülüyor. Kule tipi de yeterli olur. Uzun vadede i7-13700 veya i5-13600K gibi işlemci düşünürseniz geçenlerde aldığım şu ürünü tavsiye ederim. Maksimum 45-50 derecelerde kullanıyorum.
En ucuz MSI Mag CoreLiquid 240R V2 Siyah 240 mm İşlemci Sıvı Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI Mag CoreLiquid 240R V2 Siyah 240 mm İşlemci Sıvı Soğutucu özelliklerini incele, 3.647,04 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz ID-Cooling SE-224-XTS Black İşlemci Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! ID-Cooling SE-224-XTS Black İşlemci Soğutucu özelliklerini incele, 1.499,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!