i5 12400F sisteme soğutucu tavsiyesi

Ürünü beğendim ve tavsiyen de basın ağrımasın dediğin için ki benim için en önemli nokta. Bu ürünü alıyorum umarım kargosu temiz şekilde elime ulaşır. Teşekkürler tavsiye için.

Ürünü beğendim ve tavsiyen de basın ağrımasın dediğin için ki benim için en önemli nokta. Bu ürünü alıyorum umarım kargosu temiz şekilde elime ulaşır. Teşekkürler tavsiye için.
Hayırlı olsun. Göndericisi amazon olduğu için hiçbir sıkıntı olmayacaktır. İyi günlerde kullanın. Gelmesi 10-20 günü bulabilir ama ürüne değer

Hocam kasanızın destekleyip desteklemediğine dikkat edin 160mm vardır o çift fanlı soğutucu.

Noctua markasının her ürünü çok kaliteli ve üst düzey soğutma performansı veriyor Intel Core i5-12400F için fazla dursada çok kaliteli cidden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…