i5 12400F sisteme yükseltme önerisi

Hocam o zaman B760 p ll M.2 yuvası var ya da g modeli var onlara bakabilirsiniz.

Baktım şunu buldum:
Benim evimin ilerisindeki vatan mağazasında varmış.

Thermalright bakabilirsiniz peers ya da Phantom sprits.

Hava soğutmayı değiştirebilirim sıvı soğutmayla.

Anakart olarak fiyattan kısmaya çalıştım oyun ve rendera büyük etkisi olmayacağı için.
Vatandaki daha mantıklı geldi mosfet falan yok ama sıkıntı çıkarır mı?

Bir de bu var:

Anakart yeter sıvı soğutmaya sizin tercihiniz ama iyi hava soğutucuda yeter bu işlemci için.

Anakart yeter sıvı soğutmaya sizin tercihiniz ama iyi hava soğutucuda yeter bu işlemci için.

Kasada biraz yer açılsın istiyorum aslında ama kasa 6 fanlı. Yani 3 önde 1 arkada 2 üstte var hava akışı sağlam. Sıvı soğutma olursa sadece kendini soğutmakla hükümlü olacak. Hava soğutma olursa da yine aynı şekilde hava çıkışı sağlanacak.

Üst fanlar çok etki ediyor mu bilemem ama soğutucudaki demir ızgaradaki sıcak havayı egzoz fanıyla beraber tahliye ediyor galiba.

O zaman hangisi size uygunsa hocam onu alınız. Zevkler ve renkler tartışılmaz.

O zaman hangisi size uygunsa hocam onu alınız. Zevkler ve renkler tartışılmaz.

Haklısınız hocam. Bir sorum olacak sıvı soğutucu havayı dışarı aktarıyor sonuç olarak değil mi? Yoksa kendini mi soğutuyor sadece?

Haklısınız hocam. Bir sorum olacak sıvı soğutucu havayı dışarı aktarıyor sonuç olarak değil mi? Yoksa kendini mi soğutuyor sadece?

Dışarı doğru hava atıyor. Hem de kendi radyatörünü soğutuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…