Pinglerin cocugu Decapat Katılım 5 Mart 2022 Mesajlar 96 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Şubat 2023 #1 Merhaba, bu değerler normal mi ve oyun oynamaya devam edersem sisteme zarar verir miyim? İşlemcinin fanından çok ses geliyor? Dosya Ekleri IMG_20230202_235950.jpg 99 KB · Görüntüleme: 94
Merhaba, bu değerler normal mi ve oyun oynamaya devam edersem sisteme zarar verir miyim? İşlemcinin fanından çok ses geliyor?
LiquidSnake Hectopat Katılım 4 Mart 2021 Mesajlar 487 Daha fazla Sistem Özellikleri RX 5600 XT R5 5500 16GB RAM | Playstation 5 Cinsiyet Erkek 3 Şubat 2023 #2 Termal macun en son ne zaman sıktınız?
alihanvardertyok Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Ekim 2019 Mesajlar 17.642 Makaleler 6 Çözümler 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Şubat 2023 #3 Pinglerin cocugu dedi: Merhaba, bu değerler normal mi ve oyun oynamaya devam edersem sisteme zarar verir miyim? İşlemcinin fanından çok ses geliyor? Genişletmek için tıkla... Stok fan takılıdır. Normaldir. Aksi sorundur.
Pinglerin cocugu dedi: Merhaba, bu değerler normal mi ve oyun oynamaya devam edersem sisteme zarar verir miyim? İşlemcinin fanından çok ses geliyor? Genişletmek için tıkla... Stok fan takılıdır. Normaldir. Aksi sorundur.
Merdo34 Hectopat Katılım 23 Ekim 2022 Mesajlar 6.866 Makaleler 1 Çözümler 14 Yer İstanbul 3 Şubat 2023 #4 Stok soğutucu mu kullanıyorsunuz? Kasanızın modeli nedir?
Exsa Decipat Katılım 24 Aralık 2022 Mesajlar 2.221 Çözümler 4 3 Şubat 2023 #5 alihanvardertyok dedi: Stok fan takılıdır. Normaldir. Aksi sorundur. Genişletmek için tıkla... Ben de ayni işlemci var 83 olmuyor.
alihanvardertyok dedi: Stok fan takılıdır. Normaldir. Aksi sorundur. Genişletmek için tıkla... Ben de ayni işlemci var 83 olmuyor.
5 550519 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Haziran 2022 Mesajlar 20.327 Makaleler 2 Çözümler 39 3 Şubat 2023 #6 İşlemci sıcaklığı biraz yüksek. Stok fan kullanıyorsanız normal diye düşünüyorum. Bunun çözümü de SE 214-XT gibi bir soğutucu almak olur diye düşünüyorum. Bir de kasa modeliniz nedir?
İşlemci sıcaklığı biraz yüksek. Stok fan kullanıyorsanız normal diye düşünüyorum. Bunun çözümü de SE 214-XT gibi bir soğutucu almak olur diye düşünüyorum. Bir de kasa modeliniz nedir?
Pinglerin cocugu Decapat Katılım 5 Mart 2022 Mesajlar 96 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Şubat 2023 #7 LiquidSnake dedi: Termal macun en son ne zaman sıktınız? Genişletmek için tıkla... Hiç sıkmadım hocam. Sistemi 1 ay önce game garaj'dan satın aldım. Stok fan takılı.
LiquidSnake dedi: Termal macun en son ne zaman sıktınız? Genişletmek için tıkla... Hiç sıkmadım hocam. Sistemi 1 ay önce game garaj'dan satın aldım. Stok fan takılı.
alihanvardertyok Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Ekim 2019 Mesajlar 17.642 Makaleler 6 Çözümler 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Şubat 2023 #8 Exsa dedi: Ben de ayni işlemci var 83 olmuyor. Genişletmek için tıkla... Ya kendisini Boost etmiyordur ya da kasanız havadardır. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Exsa dedi: Ben de ayni işlemci var 83 olmuyor. Genişletmek için tıkla... Ya kendisini Boost etmiyordur ya da kasanız havadardır. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Pinglerin cocugu Decapat Katılım 5 Mart 2022 Mesajlar 96 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Şubat 2023 #9 Merdo34 dedi: Stok soğutucu mu kullanıyorsunuz? Kasanızın modeli nedir? Genişletmek için tıkla... Stok soğutucu hocam. Kasa modeli: game garaj aquarius mesh 650w.
Merdo34 dedi: Stok soğutucu mu kullanıyorsunuz? Kasanızın modeli nedir? Genişletmek için tıkla... Stok soğutucu hocam. Kasa modeli: game garaj aquarius mesh 650w.
alihanvardertyok Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Ekim 2019 Mesajlar 17.642 Makaleler 6 Çözümler 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Şubat 2023 #10 Pinglerin cocugu dedi: Hiç sıkmadım hocam. Sistemi 1 ay önce GameGaraj'dan satın aldım. Stok fan takılı. Genişletmek için tıkla... Bütçenize ve kasanıza göre soğutucu önerisi yapılır.
Pinglerin cocugu dedi: Hiç sıkmadım hocam. Sistemi 1 ay önce GameGaraj'dan satın aldım. Stok fan takılı. Genişletmek için tıkla... Bütçenize ve kasanıza göre soğutucu önerisi yapılır.