i5 12400F Valorant'ta 90 dereceye ulaşıyor

muhammed75748

Femtopat
Daha fazla  
Bilgisayarın işlemcisinin sıcaklığı Valorant'ta 90 derece oluyor. 5 tane fan var ve işlemcide soğutucu da var ama 300 TL'lik bir şey. İşlemcim i5 12400F.

UV deneyebilirsin. Ya da giriş seviye bir kule tipi alabilirsin. Sıcaklar acayip dikkat et

UV deneyebilirsin. Ya da giriş seviye bir kule tipi alabilirsin. Sıcaklar acayip dikkat et

Şu iyi midir sizce

Bir de uv nedir acaba

Bilgisayarın işlemcisinin sıcaklığı Valorant'ta 90 derece oluyor. 5 tane fan var ve işlemcide soğutucu da var ama 300 TL'lik bir şey. İşlemcim i5 12400F.

Stok fan alsan daha iyi bende de i5 12400F var 80 üstünü görmüyorum MX-4 termal macun sürmüştüm 1 yıl önce hala aynı duruyor ısınma falan olmadan PUBG oynuyorum üstelik ama ileride işlemci yükselteceğim dersen https://www.akakce.com/islemci-sogu...sassin-x-120-refined-se-fiyati,341708426.html bu iyidir.

UV= undervolt yani işlemcinin voltajını biraz kısarak performandan %1-2 kayıp vererek sıcaklıkdan %10 düşürebilirsin.

Benim önerdiğim çift kule daha iyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…