Bay Onur Centipat Katılım 13 Şubat 2025 Mesajlar 2.774 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ağustos 2025 #11 muhammed75748 dedi: Kanka vidalı değil de benim attıgimki gibi olursa daha iyi olur Genişletmek için tıkla... Vidalı olanlar daha iyi arayı kapattığı için sizin attığınız tarz soğutuculara kıyasla daha iyidir.
muhammed75748 dedi: Kanka vidalı değil de benim attıgimki gibi olursa daha iyi olur Genişletmek için tıkla... Vidalı olanlar daha iyi arayı kapattığı için sizin attığınız tarz soğutuculara kıyasla daha iyidir.
M muhammed75748 Femtopat Katılım 28 Nisan 2025 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ağustos 2025 #12 QnzL dedi: UV= undervolt yani işlemcinin voltajını biraz kısarak performandan %1-2 kayıp vererek sıcaklıkdan %10 düşürebilirsin. Benim önerdiğim çift kule daha iyi. Genişletmek için tıkla... Kanka vidalı değil de benim attıgimki gibi olursa daha iyi olur Bay Onur dedi: Vidalı olanlar daha iyi arayı kapattığı için sizin attığınız tarz soğutuculara kıyasla daha iyidir. Genişletmek için tıkla... Anakartım h610 m o vidalılar olur mu acaba
QnzL dedi: UV= undervolt yani işlemcinin voltajını biraz kısarak performandan %1-2 kayıp vererek sıcaklıkdan %10 düşürebilirsin. Benim önerdiğim çift kule daha iyi. Genişletmek için tıkla... Kanka vidalı değil de benim attıgimki gibi olursa daha iyi olur Bay Onur dedi: Vidalı olanlar daha iyi arayı kapattığı için sizin attığınız tarz soğutuculara kıyasla daha iyidir. Genişletmek için tıkla... Anakartım h610 m o vidalılar olur mu acaba
Bay Onur Centipat Katılım 13 Şubat 2025 Mesajlar 2.774 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ağustos 2025 #13 muhammed75748 dedi: Kanka vidalı değil de benim attıgimki gibi olursa daha iyi olur Anakartım H610 m o vidalılar olur mu acaba? Genişletmek için tıkla... Anakartınıza uyar. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
muhammed75748 dedi: Kanka vidalı değil de benim attıgimki gibi olursa daha iyi olur Anakartım H610 m o vidalılar olur mu acaba? Genişletmek için tıkla... Anakartınıza uyar. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et