i5 12400F Vatan Bilgisayar hazır sistem alınır mı?

SonBoruBükücü

Femtopat
Daha fazla  
Son düzenleyen: Moderatör:
Dostum bence alabilirsin ya. Çoğu markası Msi zaten. Bir sıkıntı olacağını zannetmiyorum. Hayırlı olsun şimdiden.

Taksit imkanı iyi. Aynı ürünleri farklı sitelerden toplayarak fiyat farkı ne kadar ona da bakmak lazım ancak hazır sistem almanın da avantajı bir sorun olduğunda çözümü tek bir yerden daha kolay şekilde alabilmek oluyor. Alacaksanız da hayırlı olsun.

Kesinlikle alınır. Bu fiyata bunun gibi sistemi kolay kolay bulamazsınız.

Akakçe den en ucuzlarına bakarak 19.8 k ya topladım.

Kesinlikle alınır. Bu fiyata bunun gibi sistemi kolay kolay bulamazsınız.

Yalnız bayağı iyi gibime geldi F/P.

Tamamdır teşekkür ederim.

Ya bu fiyat ne Allah aşkına. 15K'ya 6700XT'li bilgisayar var çocuğa 17K'ya 3060 mı aldıracaksınız.

Hocam daha ucuz sistemler var başka sitelerde biliyorum da onlarda taksit daha 2. taksitten faizli başlıyor o dediğiniz sistemlerde faizsiz taksit imkan varsa atarsanız sevinirim.

Ssd'yi 200tl fark ile 1tb yap.
Kasayı 250tl fark ile xpg yap. 6 taksit ile 16.900'e al.

Hocam daha ucuz sistemler var başka sitelerde biliyorum da onlarda taksit daha 2. taksitten faizli başlıyor o dediğiniz sistemlerde faizsiz taksit imkan varsa atarsanız sevinirim.
Hocam şunu anlamıyorsunuz sırf faiz farkı ödememek için 14k edecek sisteme 17k vereceksiniz. Onun yerine attigim sistemi faiz farkı ile gene 17k'ya alabilirsiniz ve 6700xt 3060ti'dan güçlü bir kart. Sistemin parçaları iyi ssd'si 1tb. Ekran kartı 3060ti'dan güçlü ve aynı paraya alacaksınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…