MANTIS-6700XT oyuncu bilgisayarı ASUS Radeon RX 6700 XT 12 GB ekran kartı ve AMD Ryzen 5 5600 işlemci ile güçlendirilerek üst seviye oyun deneyimi için tasarlandı. Tüm sistemlerimizde ücretsiz montaj ve test hizmetimiz bulunmaktadır.
www.gaming.gen.tr
SSD'yi 200TL fark ile 1TB yap.
Kasayı 250TL fark ile XPG yap. 6 taksit ile 16.900'e al.
Hocam anlatamiyorum ben galiba. Sırf faiz farkı ödememek için 14k'lık sisteme 17k veriyorsunuz. Faiz farkı ödeyip tamamen aynı paraya daha iyi bir sistem alacaksınız sorun ne ?
Hocam anlatamiyorum ben galiba. Sırf faiz farkı ödememek için 14K'lık sisteme 17k veriyorsunuz. Faiz farkı ödeyip tamamen aynı paraya daha iyi bir sistem alacaksınız sorun ne?
Arkadaş dini açıdan faize bulaşmak istemiyor olabilir. Neden sanki size alınacakmış da siz bu sistemi beğenmemiş gibi davranıyorsunuz? Bırakın beğendiyse alsın o sistemi.
Aynı parayı vereceksiniz hocam.
İki sistem de aynı para, hatta benimki 100tl daha ucuz. Ne mantıkla böyle bir şey yapıyorsunuz onu anlamadım. 3060 6700xt'nin rakibi bile değil.
Arkadaş dini açıdan faize bulaşmak istemiyor olabilir. Neden sanki size alınacakmış da siz bu sistemi beğenmemiş gibi davranıyorsunuz? Bırakın beğendiyse alsın o sistemi.
Kardeşim bak gene aynı şeyi yazıyorum, kartlar farklı klasmanda gelip burda adama 3060'lı sistem için 17k fiyat harika fiyat deyip gazlamayın çocuğu. Para kolay kazanılmıyor sistem ömürleri arasında 2 sene fark var.
Aynı parayı vereceksiniz hocam.
İki sistem de aynı para, hatta benimki 100TL daha ucuz. Ne mantıkla böyle bir şey yapıyorsunuz onu anlamadım. 3060 6700XT'nin rakibi bile değil.
Kardeşim bak gene aynı şeyi yazıyorum, kartlar farklı klasmanda gelip burada adama 3060'lı sistem için 17k fiyat harika fiyat deyip gazlamayın çocuğu. Para kolay kazanılmıyor sistem ömürleri arasında 2 sene fark var.
6700XT'nin daha performanslı olduğunu biliyoruz zaten ancak arkadaş vade farksız satın almak istiyormuş. Vade farksız başka öneriniz varsa onu yapabilirsiniz.
Hocam siz paranızı faize koyup artırmıyorsunuzki veya borç verdiğiniz kişiden faizli almıyorsunuz. Siz bir alışveriş yapıyorsunuz ve bunu taksitlendireceksiniz, taksitlendirme imkanından dolayı size ekstra bir ücret çıkarılıyor ve bunu siz ödüyorsunuz. Sorun faizin günah olmasıysa siz haram para kazanmadan faizden nasıl günaha gireceksiniz ben onu anlamadım?
Alıp almamak sizin seçiminiz. Ben sadece aynı parayla daha iyi bir sistem alabileceğinizi göstermek istedim. Müteşekkir olmak yerine şurada ekonomi dersi vermek zorunda kaldım üzücü bir olay tabi.
Hangisini alıcaksanız h.o şimdiden.
Hocam siz paranızı faize koyup artırmıyorsunuzki veya borç verdiğiniz kişiden faizli almıyorsunuz. Siz bir alışveriş yapıyorsunuz ve bunu taksitlendireceksiniz, taksitlendirme imkanından dolayı size ekstra bir ücret çıkarılıyor ve bunu siz ödüyorsunuz. Sorun faizin günah olmasıysa siz haram para kazanmadan faizden nasıl günaha gireceksiniz ben onu anlamadım?
Alıp almamak sizin seçiminiz. Ben sadece aynı parayla daha iyi bir sistem alabileceğinizi göstermek istedim. Müteşekkir olmak yerine şurada ekonomi dersi vermek zorunda kaldım üzücü bir olay tabi.
Hangisini alıcaksanız h.o şimdiden.
Game Garaj’ın Asus Hazır Sistemler kategorisi, ASUS’un güvenilir anakartları ve güçlü donanımlarıyla yüksek performans ve dayanıklılık sunar. İhtiyacınıza uygun sistemleri şimdi keşfedin!