D davut1 Hectopat Katılım 31 Mart 2020 Mesajlar 29 30 Kasım 2022 #1 RAM 16 GB CL16 3200 MHz SSD veya HDD modeli WD Blue 500gb Ekran kartı ASUS TUF 3060 Ti Anakart ASUS TUF B660M-E D4 İşlemci Intel i5 12400F Bilgisayarı kapatırken mavi ekran hatası. Merhaba kolay gelsin herkese. Sorunum şu. Bilgisayarla biraz uğraştıktan sonra kapatırken mavi ekran hatası alıyorum ve bilgisayarım kapanmadan yeniden başlıyor. Bilgisayar dün elime geçti, inşallah sorunu büyük değildir. Minidump dosyam: minidump - Google Drive Mavi ekran hatasının adı (critical procces died) Son düzenleme: 30 Kasım 2022
Bilgisayarı kapatırken mavi ekran hatası. Merhaba kolay gelsin herkese. Sorunum şu. Bilgisayarla biraz uğraştıktan sonra kapatırken mavi ekran hatası alıyorum ve bilgisayarım kapanmadan yeniden başlıyor. Bilgisayar dün elime geçti, inşallah sorunu büyük değildir. Minidump dosyam: minidump - Google Drive Mavi ekran hatasının adı (critical procces died)
1bisquiit Decapat Katılım 31 Aralık 2021 Mesajlar 132 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Web Tasarım + Grafiker 30 Kasım 2022 #2 Bu tür hataları diskten kaynaklı olabiliyor diye biliyorum. Artı 0 Eksi
KS KS D davut1 Hectopat Katılım 31 Mart 2020 Mesajlar 29 30 Kasım 2022 #3 Kurduğum Windows'un UEFI kurulumu bayağı eskiydi o yüzden hata veriyormuş. Yeni bir kurulum yapınca düzeldi. Artı 0 Eksi
Kurduğum Windows'un UEFI kurulumu bayağı eskiydi o yüzden hata veriyormuş. Yeni bir kurulum yapınca düzeldi.