i5 12400F ve 3070 Ti darboğaz yapar mı?

İbrahimKzy42

Decapat
Daha fazla  
Öncelikle herkese hayırlı bayramlar.
Arkadaşlar sistemim:
İşlemci: Intel Core i5-12400F
Ekran kartı: ASUS TUF 3070 Ti.
RAM: 4x8 3200 XPG CL12.
Monitör: MSI 27 inç 1920X1080.

Sorum darboğaz yapar mı?
Sorunum ise şöyle:
Arkadaşlar CoD MW2 oyuncusuyum PC'yi ise oyun cıktığında almıştım ve arkadaş grubu ile oynuyoruz. Bende sanki 1-2 sn anlık droplar giriyormuş gibi internetten kaynaklanıyormuş gibi takılmalar oluyor. Ping yükselmesi gibi bir şey ama pingim yükselmiyor bu olay özellikle oynunda sıcak anlar gerçekleştiginde mesela bir odanın içinde 2-3 kişi ile çatışma başlayınca oluyor yani en heyecanlı yerinde takılıp kalıyor. Bazen arka arkaya 3-4 sefer oluyor bunun internetle alakalımı yoksa sistemle alakalımı olduğunu çözemedim. Extreme ayarlardan ultraya çektim pek değişiklik olmadı oyundan soğuma durumuna geldim darboğazla olabilme ihtimali var mı?

Yapmaz merak etme, sorun internetin. Bendede aynı sorun çoğu oyunda oluyor offline giriyorum oyun yap gibi akıyor. Sanada iyi bayramlar, teşekkür ederiz

Normalde darboğaz yapmaz dostum, kardeşime aynı sistemi toplamıştım, 12400F'le 3070 Ti darboğaz yapmıyor, işlemcinin soğutucusunuda değiştirmene gerek yok, sadece termal macununu değiştir, orijinal macunu iyi değildi, belki kullandığın SSD'den kaynaklıdır sorun.

Drop yemen internetle alakalı.

Merak etme yapmaz bu arada sistemin bayağı güzel iyi eğlenceler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…