A arcarcarc Zeptopat Katılım 16 Ekim 2024 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ekim 2024 #21 529291 dedi: Hangi kasayı seçtiniz ? Tek çekim mi aldınız taksitle mi ? Genişletmek için tıkla... BitFenix Ares'i seçtim. Ben tek çekim aldım. Arkadaşınız taksitle alacaksa bence Vatan'ı takip etsin. Orada da uygun sistemler olabiliyor.
529291 dedi: Hangi kasayı seçtiniz ? Tek çekim mi aldınız taksitle mi ? Genişletmek için tıkla... BitFenix Ares'i seçtim. Ben tek çekim aldım. Arkadaşınız taksitle alacaksa bence Vatan'ı takip etsin. Orada da uygun sistemler olabiliyor.
egeecan Decapat Katılım 7 Şubat 2023 Mesajlar 967 Çözümler 7 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ekim 2024 #22 arcarcarc dedi: BitFenix Ares'i seçtim. Ben tek çekim aldım. Arkadaşınız taksitle alacaksa bence Vatan'ı takip etsin. Orada da uygun sistemler olabiliyor. Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun hocam
arcarcarc dedi: BitFenix Ares'i seçtim. Ben tek çekim aldım. Arkadaşınız taksitle alacaksa bence Vatan'ı takip etsin. Orada da uygun sistemler olabiliyor. Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun hocam