i5 12400F ve Gigabyte H610M k alınır mı?

Emirhan085

Decapat
Daha fazla  
Selamlar işlemcim ekran kartıma göre zayıf kaldığı için işlemci değişikliği yapmak istiyorum. İşlemci olarak i5 12400F'yi seçtim anakart olarak da Gigabyte'ın H610M k modelini düşünüyorum. Yine aynı anakartın H ve H V2 modelleri var ne fark var aralarında hangisini almalıyım, sizce alınır mı? Ekran kartı (MSI GTX 1660 Gaming 6g)

Anakart olarak i5 i7 ve i9 işlemcilere genelde H serisi anakartları önermiyorum, güzelim işlemcilere giriş seviyesi anakart takmak mantıklı gelmiyor, B serisi anakartlara bakabilirsin B660 gibi

Anakart olarak i5 i7 ve i9 işlemcilere genelde H serisi anakartları önermiyorum, güzelim işlemcilere giriş seviyesi anakart takmak mantıklı gelmiyor, B serisi anakartlara bakabilirsin B660 gibi
Tabiki daha iyisini takmak isterim fakat bütçe olarak minimum 1200TL daha fazla ve şuanlık daha fiyat performans olanları düşünüyorum.Ve anakartın sonundaki H,K harfleri ne işe yarıyor açıklayabilirmisiniz?

Tabiki daha iyisini takmak isterim fakat bütçe olarak minimum 1200TL daha fazla ve şuanlık daha fiyat performans olanları düşünüyorum.Ve anakartın sonundaki H,K harfleri ne işe yarıyor açıklayabilirmisiniz?
Genelde VRM tasarımı, PCIe slot sayısını, SATA girişi sayısını falan değiştirip farklı model isimleriyle piyasaya çıkarıyorlar, onun için model adına bakmaktansa işlemcinizi destekliyor mu, PCIe, SATA gibi girişler size yeterli mi ona bakmanızı tavsiye ederim

Anladım, işlemcim zaten destekliyor lga 1700 soket. Pcle ne demek bende ne kadar var bilmiyorum fakat sata girişi yeterli 1 adet eski nesil ssd 1 tane hdd kullanıyorum. Anakartdada 2 yuva var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…