i5 12400F ve RTX 3060 sistem alınır mı?

Sonik_BooM0

Centipat
Daha fazla  

Ben vatandan aldım herhangi bir sorun yaşamadım ama sistemi kendin montajlaman gerekiyor.

Ben vatandan aldım herhangi bir sorun yaşamadım ama sistemi kendin montajlaman gerekiyor.
Canım kardeşim aldın iyi güzel onlarda montaj hizmeti sunuyor bu arada ama piyasanın en az %25 fazlasını ödüyorsun üstüne kalitesiz parçalara seni mahkum bırakıyorlar bak arkadaşın attığı sisteme Rampage denen el bombasından PSU'ya döndürülmüş parçayı koymuşlar örneğin hadi onu değiştirdin diyelim 21k'ya çıktı sistem. Şu an kampanya olmadığı halde muadil satıcılarda 21k'ya 4060ti ekran kartlı sistemler alınabiliyor. Sence bunları göz önüne aldığın zaman Vatan mantıklı bir seçenek mi oluyor ?

Canım kardeşim aldın iyi güzel onlarda montaj hizmeti sunuyor bu arada ama piyasanın en az %25 fazlasını ödüyorsun üstüne kalitesiz parçalara seni mahkum bırakıyorlar bak arkadaşın attığı sisteme Rampage denen el bombasından PSU'ya döndürülmüş parçayı koymuşlar örneğin hadi onu değiştirdin diyelim 21K'ya çıktı sistem. Şu an kampanya olmadığı halde muadil satıcılarda 21K'ya 4060 Ti ekran kartlı sistemler alınabiliyor. Sence bunları göz önüne aldığın zaman vatan mantıklı bir seçenek mi oluyor?

Bilmiyorum ben PC hocasının goat 2 sistemini almıştım vatandan hem kaliteli hem ucuzdu.

Bilmiyorum ben PC hocasının goat 2 sistemini almıştım vatandan hem kaliteli hem ucuzdu.
PC Hocasının sistemini almışsın Vatan Bilgisayar'ın değil. Onlar gidip Rampage PSU koymaz zaten.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı