i5 12400F ve RTX 3060 sistem kaç yıl kullanılır ve hangi oyunları açar?

Hocam arada bir şey, üst düzey oyunlarda yetmiyor. Yeni RAM almak için para biriktiriyordum, elimdekinin üretimi durmuş. BF1'de falan yetiyor ama.

Hocam gerçekten 8 GB RAM mi kullanıyorsunuz? Bana 16 yetmiyor para olsa ekran kartı değil 64 GB RAM alacağım. Size nasıl 8 yetiyor?

Hocam gerçekten 8 GB RAM mi kullanıyorsunuz? Bana 16 yetmiyor para olsa ekran kartı değil 64 GB RAM alacağım. Size nasıl 8 yetiyor?

Dediğim gibi üretim durdu hocam, 16'da size nasıl yetmiyor .Aynı oyunu 2-3 kere üst üste açıyorsunuz galiba.

Dediğim gibi üretim durdu hocam, 16'da size nasıl yetmiyor .aynı oyunu 2-3 kere üst üste açıyorsunuz galiba.

Aynı oyunu 4 kez açıyorum kalan RAM 8. 8i de oyun modları dolduruyor. Windows da avucunu yalıyor
Arkaya bir de Discord + WhatsApp açıyorum SSD kullanımı uçuyor

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Boşta 800- 1000 MB kullanım kalıyor. Bu üst düzey oyunlara bile yetiyor.

Aynı oyunu 4 kez açıyorum kalan RAM 8. 8i de oyun modları dolduruyor. Windows da avucunu yalıyor
Arkaya bir de Discord + WhatsApp açıyorum SSD kullanımı uçuyor
İşlemciniz kaç derece oluyor hocam? Aynı olduğu için işlemcilerimiz meraktan soruyorum.

Yaklaşık 6sene götürür 2016 da çıkan 1050 Ti'nın şu an hala oyun açabildiğini hesaplarak bu yıl daha da artar.

Açamıyor bu arada. GTX 1050 Gaming X kullanıyorum 15 FPS alamadığı ayarlar var en düşük ayarlarda. 10 FPS oyun açmaksa açıyor ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…