i5 12400F ve RTX 4060 sistem oyunları rahat açar mı?

İyi fiyata almışsın dostum. Intel olmasa iyiymiş ama sıkıntı yok fiyat iyi sonuçta. Ayrıca açamayacağı oyun yok. Neredeyse her oyunu ultrada oynatır 1080P'de. Hayırlı olsun.
Niye hocam Intel'in 12. Neslinde sıkıntı yok diye biliyorum ben? R5 5600X e yakın bir işlemci o işlemci gayet güçlü.

Niye hocam Intel'in 12. neslinde sıkıntı yok diye biliyorum ben? R5 5600X e yakın bir işlemci o işlemci gayet güçlü.

Hocam sorun işlemciyle değil Intel'in kendisiyle ilgili. Intel 2 seneye bir soket değiştirdiği için hiçbir soketi uzun ömürlü değil. Ama mesela AMD soketlere bakarsak çok daha ileriye dönük. Mesela AM4 sokette R3 1200 gibi bir işlemci de var R7 5800x3D gibi bir işlemci de. Yani AMD soketler çok daha ileriye dönük.

Biliyorum fakat eğer arkadaş değiştirmeyecek ise gayet güçlü yani o işlemci. Mesela ben R5 5500 kullanıyorum gayet memnunum.
Eğer arkadaşımız değiştirecek olursa zaten yeni platforma DDR 5 e geçmesi lazım Bu Intel de de AMD de böyle. Aa yanlış bakmışım Hatta DDR5 desteği varmış bu işlemcinin.

Hocam evet çok iyi fiyata yakaladım sistemi, önerileriniz için teşekkürler. Kargoya verilmemiş daha bakalım gelince sonuçları buraya paylaşırım.

Windows 11 için iyi diyorlardı, 10 daha mi iyidir?

Hocam evet çok iyi fiyata yakaladım sistemi, önerileriniz için teşekkürler. Kargoya verilmemiş daha bakalım gelince sonuçları buraya paylaşırım.

Windows 11 için iyi diyorlardı, 10 daha mi iyidir?
10 daha iyi. Zaten sizde performans ve verimlilik çekirdeği muhabbeti de yok Olsa da performans değişmez Windows 10 un son sürümü de bunu destekliyor.
Buyrun Windows 10 un Temmuz 2024 22H2 tarihli güncel sürümü. Microsoft un sitesindeki versiyonu çok eski bu da o yüzden sorun oluyor (Not Bu sürüm de resmidir Microsoft ISO sudur)
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…