i5-12400F ve RTX 4060 Ti hazır sistem alınır mı?

Frekanss

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, forumda benzer konular açılmış ama yine de sormak istedim. Ayırabileceğim bütçe 30k.
Vatan Bilgisayar'dan aşağıdaki sistemi almak istiyorum. i5 sistem ve RTX 4060 Ti'yi tercih etmek istiyorum ikili olarak.

28k fiyatı var. Almaya niyetim var. Uygun mudur sizce?

Arkadaşlar merhaba, forumda benzer konular açılmış ama yine de sormak istedim. Ayırabileceğim bütçe 30k.
Vatan Bilgisayar'dan aşağıdaki sistemi almak istiyorum. i5 sistem ve RTX 4060 Ti'yi tercih etmek istiyorum ikili olarak.

28k fiyatı var. Almaya niyetim var. Uygun mudur sizce?

Beklemeni öneririm geçen aynı sistem 24K y dı 1TV SSD'li ve Thermaltake kasalı (çok daha iyi yani)

Onun yerine bunu alabilirsin beklemek istemezsen AMD 7500F-GIGABYTE Radeon RX 7600 XT GAMING OC 16GB-A620M-H-XPG 16GB DDR5-KIOXIA 500GB Uygun Fiyatları ile Tebilonda

Sanırım 3-4 ay kadar beklemem gerekir, yıl sonuna doğru yeni fiyatlandırmalar yapılır diye düsünüyorum, zam yani. Şu haliyle bu fiyat kabul edilebilir mi aceba ne dersiniz.

AMD belki iyidir ama ilk bilgisayarımda iyi bir tecrübe yaşamadığım için hoşuma gitmiyor amd. o yüzden intelle devam etmek istiyorum

Sanırım 3-4 ay kadar beklemem gerekir, yıl sonuna doğru yeni fiyatlandırmalar yapılır diye düsünüyorum, zam yani. Şu haliyle bu fiyat kabul edilebilir mi aceba ne dersiniz
Sizin attığınız sistem gereksiz pahalı vatan çıkarıyor arada daha ucuzunu ama 3 4 ay da tüm fiyatlar değişir pek bilemeyiz.

Daha uygun fiyata i5 işlemci + rtx 4060ti ikilisini içeren bir sistem bulamadım. genel olarak bu ikili için her yerde fiyatları böyle gördüm.
ikinci seçenek ise dediğiniz gibi indirim beklemek. başka uygun yol görünmüyor

bu nasıl

1726054717888.png
seçili olan ile +4k olan zotac arasındaki fiyat farkı normal mi sizce

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı