M mrtsv Decapat Katılım 9 Haziran 2023 Mesajlar 70 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Aralık 2023 #1 Eskiden Valorant'ta 500 civarlarında FPS alırken şimdi 200 300'lere düştüm. PC alalı 1 ay olmadı virüs vs bir şey yok sorun. Neden FPS düşüyor?
Eskiden Valorant'ta 500 civarlarında FPS alırken şimdi 200 300'lere düştüm. PC alalı 1 ay olmadı virüs vs bir şey yok sorun. Neden FPS düşüyor?
Zekoo Decapat Katılım 31 Ekim 2022 Mesajlar 350 Çözümler 1 5 Aralık 2023 #2 mrtsv dedi: Eskiden Valorant'ta 500 civarlarında FPS alırken şimdi 200 300'lere düştüm. PC alalı 1 ay olmadı virüs vs bir şey yok sorun. Neden FPS düşüyor? Genişletmek için tıkla... Hocam sürücüler e yeni bir güncelleme gelmiş olabilir grafik ayarlarınız nedir sürücüleri kontrol edin.
mrtsv dedi: Eskiden Valorant'ta 500 civarlarında FPS alırken şimdi 200 300'lere düştüm. PC alalı 1 ay olmadı virüs vs bir şey yok sorun. Neden FPS düşüyor? Genişletmek için tıkla... Hocam sürücüler e yeni bir güncelleme gelmiş olabilir grafik ayarlarınız nedir sürücüleri kontrol edin.
neco wan kenobi Decapat Katılım 27 Nisan 2021 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Aralık 2023 #3 mrtsv dedi: Eskiden Valorant'ta 500 civarlarında FPS alırken şimdi 200 300'lere düştüm. PC alalı 1 ay olmadı virüs vs bir şey yok sorun. Neden FPS düşüyor? Genişletmek için tıkla... NVIDIA güncellemesi geldi bugün belki o yüzden düşmüştür yapmadığınız için.
mrtsv dedi: Eskiden Valorant'ta 500 civarlarında FPS alırken şimdi 200 300'lere düştüm. PC alalı 1 ay olmadı virüs vs bir şey yok sorun. Neden FPS düşüyor? Genişletmek için tıkla... NVIDIA güncellemesi geldi bugün belki o yüzden düşmüştür yapmadığınız için.
M mrtsv Decapat Katılım 9 Haziran 2023 Mesajlar 70 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Aralık 2023 #4 neco wan kenobi dedi: NVIDIA güncellemesi geldi bugün belki o yüzden düşmüştür yapmadığınız için. Genişletmek için tıkla... Evet günceledim zaten günceleme sonrası bunlar oldu
neco wan kenobi dedi: NVIDIA güncellemesi geldi bugün belki o yüzden düşmüştür yapmadığınız için. Genişletmek için tıkla... Evet günceledim zaten günceleme sonrası bunlar oldu
neco wan kenobi Decapat Katılım 27 Nisan 2021 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Aralık 2023 #5 mrtsv dedi: Evet günceledim zaten güncelleme sonrası bunlar oldu. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarı Update'ten sonra yeniden başlattınız mı?
mrtsv dedi: Evet günceledim zaten güncelleme sonrası bunlar oldu. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarı Update'ten sonra yeniden başlattınız mı?
M mrtsv Decapat Katılım 9 Haziran 2023 Mesajlar 70 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Aralık 2023 #6 neco wan kenobi dedi: Bilgisayarı Update'ten sonra yeniden başlattınız mı? Genişletmek için tıkla... dün günceledim zaten ve dünde 3 4 defa reset de attım sorunu çözdüm driver ı 0 dan kurdum reset atım bide bios dan load optimize ayarını yaptım ama oyun içi hala aynı Son düzenleme: 5 Aralık 2023
neco wan kenobi dedi: Bilgisayarı Update'ten sonra yeniden başlattınız mı? Genişletmek için tıkla... dün günceledim zaten ve dünde 3 4 defa reset de attım sorunu çözdüm driver ı 0 dan kurdum reset atım bide bios dan load optimize ayarını yaptım ama oyun içi hala aynı
D dziekujebardzo Centipat Katılım 12 Nisan 2023 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mayıs 2024 #7 mrtsv dedi: dün günceledim zaten ve dünde 3 4 defa reset de attım sorunu çözdüm driver ı 0 dan kurdum reset atım bide bios dan load optimize ayarını yaptım ama oyun içi hala aynı Genişletmek için tıkla... sorunu nasıl çözebildiniz?
mrtsv dedi: dün günceledim zaten ve dünde 3 4 defa reset de attım sorunu çözdüm driver ı 0 dan kurdum reset atım bide bios dan load optimize ayarını yaptım ama oyun içi hala aynı Genişletmek için tıkla... sorunu nasıl çözebildiniz?