i5 12400F ve RTX 4070 sistemde CS2 120-180 FPS verip kasma hissettiriyor

Arkadaşlar CS 2'de kasıyormuş gibi hissediyorum ama FPS yüksek 120 180 arası. Ama işlemci i5 12400F ve ekran kartı 4070 FPS düşük değil mi bu sisteme göre?

Arkadaşlar CS 2'de kasıyormuş gibi hissediyorum ama FPS yüksek 120 180 arası. Ama işlemci i5 12400F ve ekran kartı 4070 FPS düşük değil mi bu sisteme göre?

Optimizasyon yok ayarları düşürsem 160 alıyorum yükseltsem 160 alıyorum düzeltmeleri lazım.

Oyun açık beta olarak sunuldu. Bu tarz optimizasyon problemlerinin olması çok normal. Sen dahil oyuncuların çoğu bu sorunu yaşıyor. Gelecek güncellemeler ile ortadan kalkar bu problem.

FG açtıysan o zaman gecikme sebebi ile kasma hissi oluşabilir.

Oyun açık beta olarak sunuldu. Bu tarz optimizasyon problemlerinin olması çok normal. Sen dahil oyuncuların çoğu bu sorunu yaşıyor. Gelecek güncellemeler ile ortadan kalkar bu problem.

Hocam ayarları her şeyi en yükseğe aldım FPS arttı 180 200 arası kasma hissiyatı daha çok azaldı.

Şimdi oyun daha betada olduğu için optimizasyon sorunları var bu sorunlar ileriki guncellemelerde düzelir diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…