i5-12400F ve RTX3060 Ti sistemin performansı nasıl olmalı?

98ibrahim

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
i5-12400F, ASUS Dual 8 GB RTX3060 Ti, 2x8GB RAM, 1TB SSD vs. hazır sistem aldım. Valorant'ta 280-180 arası FPS alıyorum. RDR2'de FPS sıkıntım yok ama görüntüler çok net değil Ultra ayarlardayım. Bunun için belki oyuna özel ayarlar yapmam gerekebilir pek araştırmadım. Sürücüler güncel hepsini denetledim Valorant için özel ayarlarda yaptım ama bir sorun olabilir mi bunu denetleyebilir miyim? Veya yapmam gereken ayarlar mı var? Yardımcı olacak arkadaşlar olursa sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
i5-12400F, ASUS Dual 8 GB RTX3060 Ti, 2x8GB RAM, 1TB SSD vs. hazır sistem aldım. Valorant'ta 280-180 arası FPS alıyorum. RDR2'de FPS sıkıntım yok ama görüntüler çok net değil Ultra ayarlardayım. Bunun için belki oyuna özel ayarlar yapmam gerekebilir pek araştırmadım. Sürücüler güncel hepsini denetledim Valorant için özel ayarlarda yaptım ama bir sorun olabilir mi bunu denetleyebilir miyim? Veya yapmam gereken ayarlar mı var? Yardımcı olacak arkadaşlar olursa sevinirim.

Aynı sistem özelliklerindeki videolardaki FPS'lerle kıyaslayabilirsin Valorant tarzı rekabetçi oyunlarda ayarlar daha çok şahsi olur RDR için de görüntü net değilse çözünürlük ve FPS sabitse sıkıntı ondan olabilir.

Bende aynı sisteme sahibim, Valorant'ı şu anda Windows 11 yüzünden oynayamıyorum fakat farklı oyunlar ile karşılaştırma yapabiliriz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı