WhiteRanger Decapat Katılım 6 Nisan 2023 Mesajlar 105 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2025 #1 Konu başlıktaki gibidir. Darboğaz yaparsa çıkabileceğim maksimum işlemci i5 13400 civarlarındadır. 2. el alacağım. Daha işlemciyi almadım.
Konu başlıktaki gibidir. Darboğaz yaparsa çıkabileceğim maksimum işlemci i5 13400 civarlarındadır. 2. el alacağım. Daha işlemciyi almadım.
8 849721 Centipat Katılım 23 Ekim 2024 Mesajlar 1.699 Makaleler 4 Çözümler 13 31 Ocak 2025 #2 WhiteRanger dedi: Konu başlıktaki gibidir. Darboğaz yaparsa çıkabileceğim maksimum işlemci i5 13400 civarlarındadır. 2. el alacağım. Daha işlemciyi almadım. Genişletmek için tıkla... Yapmaz.
WhiteRanger dedi: Konu başlıktaki gibidir. Darboğaz yaparsa çıkabileceğim maksimum işlemci i5 13400 civarlarındadır. 2. el alacağım. Daha işlemciyi almadım. Genişletmek için tıkla... Yapmaz.
WhiteRanger Decapat Katılım 6 Nisan 2023 Mesajlar 105 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2025 #3 849721 dedi: Yapmaz. Genişletmek için tıkla... Peki daha düşük bir işlemci ile yapmama ihtimali var mı çok para harcamak istemiyorum ve ekran kartını daha yükseltmeyeceğim.
849721 dedi: Yapmaz. Genişletmek için tıkla... Peki daha düşük bir işlemci ile yapmama ihtimali var mı çok para harcamak istemiyorum ve ekran kartını daha yükseltmeyeceğim.
SocialRtx Hectopat Katılım 27 Mart 2021 Mesajlar 420 Çözümler 1 31 Ocak 2025 #4 WhiteRanger dedi: Peki daha düşük bir işlemci ile yapmama ihtimali var mı çok para harcamak istemiyorum ve ekran kartını daha yükseltmeyeceğim. Genişletmek için tıkla... Bence işlemciyi daha da düşürüme zaten ucu ucuna yetiyor bence o ekran kartına o işlemci.
WhiteRanger dedi: Peki daha düşük bir işlemci ile yapmama ihtimali var mı çok para harcamak istemiyorum ve ekran kartını daha yükseltmeyeceğim. Genişletmek için tıkla... Bence işlemciyi daha da düşürüme zaten ucu ucuna yetiyor bence o ekran kartına o işlemci.
Burak Karabal Kilopat Ekipman Ustası Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 7 Mayıs 2023 Mesajlar 9.940 Çözümler 53 31 Ocak 2025 #5 WhiteRanger dedi: Peki daha düşük bir işlemci ile yapmama ihtimali var mı çok para harcamak istemiyorum ve ekran kartını daha yükseltmeyeceğim. Genişletmek için tıkla... Daha düşüğünde sıkıntı yapabilir şu haliyle alsanız daha iyi.
WhiteRanger dedi: Peki daha düşük bir işlemci ile yapmama ihtimali var mı çok para harcamak istemiyorum ve ekran kartını daha yükseltmeyeceğim. Genişletmek için tıkla... Daha düşüğünde sıkıntı yapabilir şu haliyle alsanız daha iyi.
WhiteRanger Decapat Katılım 6 Nisan 2023 Mesajlar 105 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2025 #6 SocialRtx dedi: Bence işlemciyi daha da düşürüme zaten ucu ucuna yetiyor bence o ekran kartına o Genişletmek için tıkla... Tamamdır.
SocialRtx dedi: Bence işlemciyi daha da düşürüme zaten ucu ucuna yetiyor bence o ekran kartına o Genişletmek için tıkla... Tamamdır.