B BrEfLst Kilopat Katılım 6 Mayıs 2019 Mesajlar 548 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 14:42 #1 Bilgisayarım ilk geldiğinde Windows 11 ile geldi sonra Windows 10'a format ile geçiş yaptım fakat az önce baktığımda. hatası alıyorum. RX 6750XT i5 12400F. Ex B660M Sistem özelliklerim bunlar. Son düzenleyen: Moderatör: Dün 14:53
Bilgisayarım ilk geldiğinde Windows 11 ile geldi sonra Windows 10'a format ile geçiş yaptım fakat az önce baktığımda. hatası alıyorum. RX 6750XT i5 12400F. Ex B660M Sistem özelliklerim bunlar.
turko35408 Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Kıdemli Üye Katılım 10 Aralık 2019 Mesajlar 20.906 Makaleler 6 Çözümler 539 Yer Konak / İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektronik teknisyeni Dün 17:09 #2 @BrEfLst BIOS'ta TPM veya fTPM enable olmalı. Arama kutusuna tpm.msc yazıp çalıştırın. TPM açık mı bakın. Aracı indirip çalıştırın. Hangi özellik desteklenmiyor? Upgrade to the New Windows 11 OS | Microsoft Discover the new Windows 11 and learn how to prepare for it. Explore new features, check compatibility, and see how to upgrade to our latest Windows OS. aka.ms Artı 0 Eksi
@BrEfLst BIOS'ta TPM veya fTPM enable olmalı. Arama kutusuna tpm.msc yazıp çalıştırın. TPM açık mı bakın. Aracı indirip çalıştırın. Hangi özellik desteklenmiyor? Upgrade to the New Windows 11 OS | Microsoft Discover the new Windows 11 and learn how to prepare for it. Explore new features, check compatibility, and see how to upgrade to our latest Windows OS. aka.ms