i5-12400F ve RX 6800 XT sistem alınınca ne yapılmalıdır?

Ederson

Hectopat
Daha fazla  
Son düzenleyen: Moderatör:
BIOS'a genelde F2, F10 ya da Delete tuşu ile girilir ama bilgisayar açılırken yazıyor zaten nasıl gireceğiniz.

İlk önce Windows kullanacaksanız Windows güncellemelerini yapın. Daha sonra ekran kartı sürücüsünü güncelleyin. Daha sonra BIOS girip RAM'ler doğru frekansta mı kontrol edin. Doğru frekansta değilse XMP kısmından öbür seçenek seçilip düzeltiliyor.

Aklıma bunlar geldi. Eskik bir şey varsa diğer arkadaşlar da ekleme yaparlar.

Zaten kurulu geliyor. DEL yapıp ram ayarına bak. Başka ayar yapmana gerekecek şey yok. İşletim yüklendikten sonra update gerekli şeyleri günceller.

Sistem gelince bir delilo açıp halay çekebilirsiniz. Yaklaşık 5 aydır kendi param olmasına rağmen aileme aldırtamıyorum. Bu sizin için büyük bir mutluluk olmuş.

Selam. Bugün VICTOR / i5-12400F / RX 6800 XT / 512 GB NVME M2 SSD / 16 GB 3200 MHZ DDR4 RGB GAMING OYUNCU - YAYINCI BİLGİSAYARI sistemini satın aldım. Çok mutluyum hayatta sahip olduğum en iyi bilgisayarım olacak şu ana kadar. Bilgisayar geldikten sonra neler yapmalıyım? BIOS'a nasıl gireceğim vs. konuları merak ediyorum. Cevaplarınızı bekliyorum.
Ürün test edilip bios ayarları yapılıyor diye biliyorum. Hayırlı olsun çok iyi bir tercih gerçekten.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı