i5 12400F ve RX6700 XT sistem alınır mı?

batiwankenobi

Hectopat
Daha fazla  
Selamlar arkadaşlar. Geçen gün sistem alacaktım ancak kaçırdım. Şimdi linkteki sistemi almayı düşünüyorum. Amacım 2, taş çatlasın 2.5 sene kullanmak. O yüzden aşırı yükseltme vs yapmaktan ziyade o zaman köşeye çekebileceğim bir sistem bakıyorum.

Bu sistemde değişmem gereken bir şey var mı acaba?
Fiyatı oldukça uygun geldi. Bu fiyatta 4060 almaktansa 6700 saf güç olarak daha iyi diye biliyorum. 2 sene rahatlıkla götürecektir beni zaten. CoD harici multiplayer bir oyun oynamıyorum. O da AMD kartlarda daha iyi sanırım.

Teşekkürler.

Aslinda fiyati gayet iyi alınır.

Fiyatı gayet iyi kesinlikle alınır GPU hakkında kuşgunuz olmasın ben 2 yıldır kullanıyorum bir yamukluğunu görmedim.

Intel'in fanı yetmeyebilir nereden biliyorsun diye sorarsanız ağabeyim çok sorun yaşamıştı ve buna bende şahit olmuştum. Sıvı soğutma almak istemiyorsan AMD alabilirsin.
Intel modelleme üzerine yapılmış bir işlemci.
AMD Ryzen'lar oyun üzerine yapılmış bir işlemci.

Kısacası AMD alırsan CoD ve diğer bütün oyunlar olmak üzere Intel'den daha iyi verim alırsınız.

Verim konusunda haklısınız bazı işlemci modelleri olarak, fakat fan konusunda aynı olay AMD işlemciler de de var. 5600 ve üstü tüm amd işlemcilere en azından kule tipi soğutma gerekiyor sıvı soğutmaya gerek yok. onuda 1000-1500 tl ye çözer sıkıntı değil.

Benim de 5600'üm var zaten benimkisi de AMD'nin kendi fanı değil onu yazmayı unutmuşum.
İşlemcim için çok iyi bir fan sıvı soğutmaya gelirsek 5600'e sıvı soğutma almak israftır.

Bende aynı şeyi söyledim zaten hocam, siz ssoğutma almak istemiyorsan amd alabilirsin demişsiniz o yüzden söyledim. 12400f içinde veya amd tarafında 5600 ve üstü içinde kule tipi yeterli.

Teşekkürler cevaplarınız için sistemde bir tane soğutucu var gözüküyor o yeterli olmaz mi hocam?
Kasa nasıldır acaba ondan da anlamıyorum.

Teşekkürler cevaplarınız için sistemde bir tane soğutucu var gözüküyor o yeterli olmaz mi hocam?
Kasa nasıldır acaba ondan da anlamıyorum.
Stok fandan bile daha kötü bir soğutucu hocam. Kasa fena değil PSU'yu ayrı olarak koymuşlar o daha iyi olmuş. Powerboost kendi PSU su olsaydı kötüydü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…