1-Android Auto Wireless.
BTHENUM\{c26cf572-3369-4cf2-b5cc-d2cd130f5b2c}_VID&00010075_PID&1200
BTHENUM\{c26cf572-3369-4cf2-b5cc-d2cd130f5b2c}_LOCALMFG&0002
Arkadaşlar Windows 11 64 Bit kullanıyorum.
i5 12400F işlemcim.
Anakartım ASUS Prime B660-M A Wi-Fi DDR4.
Soru işareti ve ünlemler var nasıl düzeltebilirim? İnternetten aratıyorum ama bulamıyorum.
[?] Bu konu Intel 3xx, 4xx, 5xx, 6xx ve 7xx yonga setine sahip anakartlar için en güncel Intel Serial IO sürücülerini içermektedir. Konu her yeni gelen sürümlerle birlikte belirli aralıklarla güncellenmeye devam edilecektir. [!] Sürücüler, Intel'in sürücüleri yayınlama şekline göre 3xx/4xx, 5xx...
[?] Bu konu Intel 1xx, 2xx, 3xx, 4xx, 5xx, 6xx ve 7xx yonga setine sahip anakartlar için en güncel Intel Chipset yazılımını içermektedir. Konu her yeni gelen sürümlerle birlikte belirli aralıklarla güncellenmeye devam edilecektir. [?] Aygıt yöneticisindeki chipset aygıtlarının sürücü tarihi...
[?] Bu konu Intel 3xx, 4xx, 5xx, 6xx ve 7xx yonga setine sahip anakartlar için en güncel Intel Serial IO sürücülerini içermektedir. Konu her yeni gelen sürümlerle birlikte belirli aralıklarla güncellenmeye devam edilecektir. [!] Sürücüler, Intel'in sürücüleri yayınlama şekline göre 3xx/4xx, 5xx...
[?] Bu konu Intel 1xx, 2xx, 3xx, 4xx, 5xx, 6xx ve 7xx yonga setine sahip anakartlar için en güncel Intel Chipset yazılımını içermektedir. Konu her yeni gelen sürümlerle birlikte belirli aralıklarla güncellenmeye devam edilecektir. [?] Aygıt yöneticisindeki chipset aygıtlarının sürücü tarihi...
Hocam sana nasıl teşekkür etsem bilmiyorum çok sağ ol hepsi gitti ve düzeldi minnettarım sana ))) bir şey daha sormak istiyorum indirdiğim dosya klasorlerını sılsem olur mu?
BİRŞEY DAHA SORABILIRMIYIM WİNDOWS KURARKEN VMD CONTROL AYARINI KAPATMAK ZORUNDA KALDIK M2 SSD OKUMADIGI ICIN INTERNETTE VIDOLARDA KAPATIYORLARDI AMA ONERILMIYODU SIMDI ACMAK ISTIYORUM MAVII EKRAN VERIYOR. WINDOSU YENIDEN FLASHLA KURIM DESEM ACTIGIM ZAMAN YINE M2 SSD OKUMUCAK BU KONU HAKKINDA BİLGİN VARMI HOCAM.