Jure Decapat Katılım 11 Haziran 2023 Mesajlar 61 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Şubat 2025 #11 CemKartal dedi: Farkı nedir hocam. Genişletmek için tıkla... Daha üstün soğutma ve daha üstün kalite. CemKartal dedi: Farkı nedir hocam Genişletmek için tıkla... Ama yine de tabii ki de siz bilirsiniz. Ama ben sizin yerinizde olsam Cooler Master'i tercih ederim.
CemKartal dedi: Farkı nedir hocam. Genişletmek için tıkla... Daha üstün soğutma ve daha üstün kalite. CemKartal dedi: Farkı nedir hocam Genişletmek için tıkla... Ama yine de tabii ki de siz bilirsiniz. Ama ben sizin yerinizde olsam Cooler Master'i tercih ederim.
C CemKartal Femtopat Katılım 10 Kasım 2024 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Şubat 2025 #12 Jure dedi: Daha üstün soğutma ve daha üstün kalite. Ama yine de tabii ki de siz bilirsiniz. Ama ben sizin yerinizde olsam Cooler Master'i tercih ederim. Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkür ederim
Jure dedi: Daha üstün soğutma ve daha üstün kalite. Ama yine de tabii ki de siz bilirsiniz. Ama ben sizin yerinizde olsam Cooler Master'i tercih ederim. Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkür ederim