i5 1240P laptop alınır mı?

Emperor1

Decapat
Daha fazla  
Merhaba 2 gün önce Vatan'dan 13.200 TL'ye ASUS Vivobook satın aldım sizce bu fiyata en iyi özellikli laptopu mu seçmişim? Güzel midir?
Özellikleri: Intel Core i5 1240P işlemci, Intel Iris Xe ekran kartı, 8 GB RAM, 512 GB SSD, 15.6 ekran.
Modeli: Asus Vivobook X1502ZA_F1502ZA

Son düzenleme:
İş için güzel tercih basit işlemleri rahat yaparsınız. arada oyun da oynamak istiyorum diyorsanız Ryzen i-gpu'lar daha verimli ve güçlü diye biliyorum.

İş ve okul için ideal.

Bu fiyata iyi bir tercih mi yapmışım laptop olarak?
Uzun süredir laptop piyasası takip etmiyorum ama 2-3 bin tl ucuza aynı özelliklerde laptop vardır muhtemelen. Fakat malzeme kalitesi olarak vivobook serisi üzmez yerinizde olsam aynı tercihi yapardım.

Uzun süredir laptop piyasası takip etmiyorum ama 2-3 bin TL ucuza aynı özelliklerde laptop vardır muhtemelen. Fakat malzeme kalitesi olarak Vivobook serisi üzmez yerinizde olsam aynı tercihi yapardım.

Teşekkür ederim, bu fiyattan daha ucuza bu özelliklerde laptop görmedim hocam. i3 falan vardı daha ucuz olarak.

Teşekkür ederim, bu fiyattan daha ucuza bu özelliklerde laptop görmedim hocam. i3 falan vardı daha ucuz olarak.
Doğrudur hocam dediğim gibi laptop takip etmiyorum uzun zamandır ama her ürünün alınması gereken bir zaman var mesela masaüstü bilgisayarlarda düzenli aralıklarla rtx4060 pc'ler 18-20 bin tl arasına düşüyor ama o aralıklar haricinde pc almaya karar verenler en ucuz rtx4060 pcnin 25-30 bin tl arasında olduğunu görüp bir sitede 24bin tlye görünce ucuz olduğuna karar verip alabiliyorlar. Çok manipülatif bir piyasa var şu anda maalesef 3.dünya ülkesi olduğumuz için. Size birdahaki alışverişiniz için tavsiyem en azından 2-3 hafta boyunca ilgilendiğiniz laptopları akakçe üzerinden fiyat takibine almanız ve Technopat Sosyal'deki güncel indirimler ve popüler indirimler sayfasını düzenli takip etmeniz. Bu sayede manipülasyon fiyatlarla gerçek fiyatlar arasındaki farkı daha net analyabilir, daha güvenli ve ekonomik alışveriş yapabilirsiniz.

Şimdi konuma baktım da, MediaMarktan aldım laptopu vatandan değil arkadaşlar yanlış yazmışım, düzeltmiş olayım. Pek bir şey fark etmese de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…