M Mexiss Femtopat Katılım 5 Kasım 2023 Mesajlar 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ocak 2024 #1 Arkadaşlar işlemcim i5-1240p. Temel hızı 1.7GHz, maximum hızı da 4.4GHz. Oyunlarda 1.2GHz ile çalışıyor. Altı fanlı soğutucu kullanıyorum. Nedeni ne olabilir?
Arkadaşlar işlemcim i5-1240p. Temel hızı 1.7GHz, maximum hızı da 4.4GHz. Oyunlarda 1.2GHz ile çalışıyor. Altı fanlı soğutucu kullanıyorum. Nedeni ne olabilir?
TrevorPhilips01 Centipat Katılım 16 Aralık 2023 Mesajlar 82 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ocak 2024 #2 Fişe takılı halde mi oynuyorsunuz?
M Mexiss Femtopat Katılım 5 Kasım 2023 Mesajlar 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ocak 2024 #3 TrevorPhilips01 dedi: Fişe takılı halde mi oynuyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Evet fişe takılı oynuyorum.
TrevorPhilips01 dedi: Fişe takılı halde mi oynuyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Evet fişe takılı oynuyorum.
TrevorPhilips01 Centipat Katılım 16 Aralık 2023 Mesajlar 82 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ocak 2024 #4 Bilgisiyarınızın güç ayarlarını kontrol edin çok fazla detay bilmediğim için bunu önebiliyorum.
M Mexiss Femtopat Katılım 5 Kasım 2023 Mesajlar 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ocak 2024 #5 TrevorPhilips01 dedi: Fişe takılı halde mi oynuyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Hocam eğer ThrottleStop önereceksen speedshift yüzünden çalışmıyor. TrevorPhilips01 dedi: Bilgisayarınızın güç ayarlarını kontrol edin çok fazla detay bilmediğim için bunu önebiliyorum. Genişletmek için tıkla... Onu da denedim maalesef olmadı.
TrevorPhilips01 dedi: Fişe takılı halde mi oynuyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Hocam eğer ThrottleStop önereceksen speedshift yüzünden çalışmıyor. TrevorPhilips01 dedi: Bilgisayarınızın güç ayarlarını kontrol edin çok fazla detay bilmediğim için bunu önebiliyorum. Genişletmek için tıkla... Onu da denedim maalesef olmadı.
TrevorPhilips01 Centipat Katılım 16 Aralık 2023 Mesajlar 82 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ocak 2024 #6 O Mexiss dedi: Hocam eğer ThrottleStop önereceksen speedshift yüzünden çalışmıyor. Onu da denedim maalesef olmadı. Genişletmek için tıkla... Laptop ısınıyorsa işlemci ghz düşürüyor olabilir onun dışında yaptığın ayarlardan kaynaklı da olabilir, driverleri tekrardan kurmayı denedin mi?
O Mexiss dedi: Hocam eğer ThrottleStop önereceksen speedshift yüzünden çalışmıyor. Onu da denedim maalesef olmadı. Genişletmek için tıkla... Laptop ısınıyorsa işlemci ghz düşürüyor olabilir onun dışında yaptığın ayarlardan kaynaklı da olabilir, driverleri tekrardan kurmayı denedin mi?
M Mexiss Femtopat Katılım 5 Kasım 2023 Mesajlar 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ocak 2024 #7 TrevorPhilips01 dedi: O Laptop ısınıyorsa işlemci ghz düşürüyor olabilir onun dışında yaptığın ayarlardan kaynaklı da olabilir, driverleri tekrardan kurmayı denedin mi? Genişletmek için tıkla... Laptop ısınınca temel hızına dönmesi lazım ama benim temel hızın altında ayrıca 6 fanlı soğutucu da var.
TrevorPhilips01 dedi: O Laptop ısınıyorsa işlemci ghz düşürüyor olabilir onun dışında yaptığın ayarlardan kaynaklı da olabilir, driverleri tekrardan kurmayı denedin mi? Genişletmek için tıkla... Laptop ısınınca temel hızına dönmesi lazım ama benim temel hızın altında ayrıca 6 fanlı soğutucu da var.
TrevorPhilips01 Centipat Katılım 16 Aralık 2023 Mesajlar 82 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ocak 2024 #8 Mexiss dedi: Laptop ısınınca temel hızına dönmesi lazım ama benim temel hızın altında ayrıca 6 fanlı soğutucu da var. Genişletmek için tıkla... Isınma harici başka bir sebep gelmiyor aklıma 6 fanlı soğutucun olsa bile eğer termal macunların değişme zamanı gelmişse o laptop ısınır.
Mexiss dedi: Laptop ısınınca temel hızına dönmesi lazım ama benim temel hızın altında ayrıca 6 fanlı soğutucu da var. Genişletmek için tıkla... Isınma harici başka bir sebep gelmiyor aklıma 6 fanlı soğutucun olsa bile eğer termal macunların değişme zamanı gelmişse o laptop ısınır.
M Mexiss Femtopat Katılım 5 Kasım 2023 Mesajlar 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ocak 2024 #9 TrevorPhilips01 dedi: Isınma harici başka bir sebep gelmiyor aklıma 6 fanlı soğutucun olsa bile eğer termal macunların değişme zamanı gelmişse o laptop ısınır. Genişletmek için tıkla... Yeni almıştım ve her şeyi tam sistemsel olduğunu düşünüyorum.
TrevorPhilips01 dedi: Isınma harici başka bir sebep gelmiyor aklıma 6 fanlı soğutucun olsa bile eğer termal macunların değişme zamanı gelmişse o laptop ısınır. Genişletmek için tıkla... Yeni almıştım ve her şeyi tam sistemsel olduğunu düşünüyorum.
TrevorPhilips01 Centipat Katılım 16 Aralık 2023 Mesajlar 82 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ocak 2024 #10 Belki format düzeltir, driverlerın sıfırdan kurulumu da yararlı olabilir aklıma başka bir şey gelmiyor maalesef.
Belki format düzeltir, driverlerın sıfırdan kurulumu da yararlı olabilir aklıma başka bir şey gelmiyor maalesef.