i5-1240p temel hızın altında çalışıyor

Mexiss

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar işlemcim i5-1240p. Temel hızı 1.7GHz, maximum hızı da 4.4GHz. Oyunlarda 1.2GHz ile çalışıyor. Altı fanlı soğutucu kullanıyorum. Nedeni ne olabilir?

Bilgisiyarınızın güç ayarlarını kontrol edin çok fazla detay bilmediğim için bunu önebiliyorum.

O
Hocam eğer ThrottleStop önereceksen speedshift yüzünden çalışmıyor.

Onu da denedim maalesef olmadı.
Laptop ısınıyorsa işlemci ghz düşürüyor olabilir onun dışında yaptığın ayarlardan kaynaklı da olabilir, driverleri tekrardan kurmayı denedin mi?

O

Laptop ısınıyorsa işlemci ghz düşürüyor olabilir onun dışında yaptığın ayarlardan kaynaklı da olabilir, driverleri tekrardan kurmayı denedin mi?
Laptop ısınınca temel hızına dönmesi lazım ama benim temel hızın altında ayrıca 6 fanlı soğutucu da var.

Laptop ısınınca temel hızına dönmesi lazım ama benim temel hızın altında ayrıca 6 fanlı soğutucu da var.
Isınma harici başka bir sebep gelmiyor aklıma 6 fanlı soğutucun olsa bile eğer termal macunların değişme zamanı gelmişse o laptop ısınır.

Isınma harici başka bir sebep gelmiyor aklıma 6 fanlı soğutucun olsa bile eğer termal macunların değişme zamanı gelmişse o laptop ısınır.
Yeni almıştım ve her şeyi tam sistemsel olduğunu düşünüyorum.

Belki format düzeltir, driverlerın sıfırdan kurulumu da yararlı olabilir aklıma başka bir şey gelmiyor maalesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…