enterrior Femtopat Katılım 25 Aralık 2024 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Şubat 2025 #1 Intel i5 12450H adlı işlemciyi kaç watt da kullanmalıyım? Normali nedir bunun? Tüm gücünü kullanmasına gerek yok ısınyor zaten şu anda 45 watt ThrottleStop üzerinden düşürmüştüm. Son düzenleyen: Moderatör: 21 Şubat 2025
Intel i5 12450H adlı işlemciyi kaç watt da kullanmalıyım? Normali nedir bunun? Tüm gücünü kullanmasına gerek yok ısınyor zaten şu anda 45 watt ThrottleStop üzerinden düşürmüştüm.
Çözüm Blacksidemre 21 Şubat 2025 enterrior dedi: Cinebench yaparken mmıo locku savelemeyi unutmuşum saveleyip yaptığımda sonuçlar neredeyse aynıydı. Speedshift'i tikleyip 0 yaptığımda 4 oldu ve bd procohotun tikini kaldırdım. Bir de işlemci oyun oynarken çok ısınmasın istiyorum mümkünse. Genişletmek için tıkla... PL 1 ve PL 2 değerlerini kademe kademe düşürerek tekrar test edin. Disable Controls tikini kaldırıp ikisini de 35'e çekin ve tekrar test edin.
enterrior dedi: Cinebench yaparken mmıo locku savelemeyi unutmuşum saveleyip yaptığımda sonuçlar neredeyse aynıydı. Speedshift'i tikleyip 0 yaptığımda 4 oldu ve bd procohotun tikini kaldırdım. Bir de işlemci oyun oynarken çok ısınmasın istiyorum mümkünse. Genişletmek için tıkla... PL 1 ve PL 2 değerlerini kademe kademe düşürerek tekrar test edin. Disable Controls tikini kaldırıp ikisini de 35'e çekin ve tekrar test edin.
SerdarT35 Megapat Dizüstü Cerrahı Mahalle Bilgisayarcısı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Temmuz 2023 Mesajlar 15.063 Makaleler 11 Çözümler 115 Yer Castel Sant'Angelo Daha fazla Sistem Özellikleri HP Victus 16 R1056NT i5-14500HX | RTX 4060 Mobile 120W | 32 GB DDR5 5200Mhz Cinsiyet Diğer 21 Şubat 2025 #2 Oyundan oyuna değişir. Kendin test etmen lazım. Ekran kartını besleyebiliyorsa limitte sıkıntı yok. Artı 0 Eksi
KS KS enterrior Femtopat Katılım 25 Aralık 2024 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Şubat 2025 #3 SerdarT35 dedi: Oyundan oyuna değişir. Kendin test etmen lazım. Ekran kartını besleyebiliyorsa limitte sıkıntı yok. Genişletmek için tıkla... Yanlışlıkla overclocklamak istemiyorum bu işlemcinin normal kullandığı wattı merak ediyorum ki ona göre ayarlayabileyim bir de laptop CPU'su bu. Artı 0 Eksi
SerdarT35 dedi: Oyundan oyuna değişir. Kendin test etmen lazım. Ekran kartını besleyebiliyorsa limitte sıkıntı yok. Genişletmek için tıkla... Yanlışlıkla overclocklamak istemiyorum bu işlemcinin normal kullandığı wattı merak ediyorum ki ona göre ayarlayabileyim bir de laptop CPU'su bu.
Akira.exe Hectopat Katılım 16 Ekim 2023 Mesajlar 2.422 Çözümler 73 21 Şubat 2025 #4 İnternetteki verilere göre 45W TDP normal değerdir. Artı 0 Eksi
KS KS enterrior Femtopat Katılım 25 Aralık 2024 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Şubat 2025 #5 Akira.exe dedi: İnternetteki verilere göre 45W TDP normal değerdir. Genişletmek için tıkla... 45 in altına düşürsem sorun çıkmaz değil mi? 35 watt mesela? Artı 0 Eksi
Akira.exe dedi: İnternetteki verilere göre 45W TDP normal değerdir. Genişletmek için tıkla... 45 in altına düşürsem sorun çıkmaz değil mi? 35 watt mesela?
Blacksidemre Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Çözüme Giden Yol Kıdemli Üye Tekniker Tecrübeli Moderatör Katılım 8 Eylül 2018 Mesajlar 9.879 Makaleler 8 Çözümler 256 Yer İstanbul 21 Şubat 2025 #6 TPL sekmesinde MMIO locklu değilse locklayın. Kaydedin çıkın. Limits sekmesine clear çekin. Cinebench testi açın multi Core. Test bitmeye yakın limits sekmesini yollayın. Ona göre ayar önerelim. Artı 0 Eksi
TPL sekmesinde MMIO locklu değilse locklayın. Kaydedin çıkın. Limits sekmesine clear çekin. Cinebench testi açın multi Core. Test bitmeye yakın limits sekmesini yollayın. Ona göre ayar önerelim.
Akira.exe Hectopat Katılım 16 Ekim 2023 Mesajlar 2.422 Çözümler 73 21 Şubat 2025 #7 enterrior dedi: 45 in altına düşürsem sorun çıkmaz değil mi? 35 watt mesela? Genişletmek için tıkla... Performans düşer başka bir şey olmaz. Artı 0 Eksi
enterrior dedi: 45 in altına düşürsem sorun çıkmaz değil mi? 35 watt mesela? Genişletmek için tıkla... Performans düşer başka bir şey olmaz.
KS KS enterrior Femtopat Katılım 25 Aralık 2024 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Şubat 2025 #8 Blacksidemre dedi: TPL sekmesinde MMIO locklu değilse locklayın. Kaydedin çıkın. Limits sekmesine clear çekin. Cinebench testi açın multi Core. Test bitmeye yakın limits sekmesini yollayın. Ona göre ayar önerelim Genişletmek için tıkla... Cinebench dediğiniz kısmı anlayamdım bende TS bench üzerinden yaptım umarım doğru yapmışımdır. Dosya Ekleri Ekran görüntüsü 2025-02-21 184558.png 9,3 KB · Görüntüleme: 59 Artı 0 Eksi
Blacksidemre dedi: TPL sekmesinde MMIO locklu değilse locklayın. Kaydedin çıkın. Limits sekmesine clear çekin. Cinebench testi açın multi Core. Test bitmeye yakın limits sekmesini yollayın. Ona göre ayar önerelim Genişletmek için tıkla... Cinebench dediğiniz kısmı anlayamdım bende TS bench üzerinden yaptım umarım doğru yapmışımdır.
Blacksidemre Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Çözüme Giden Yol Kıdemli Üye Tekniker Tecrübeli Moderatör Katılım 8 Eylül 2018 Mesajlar 9.879 Makaleler 8 Çözümler 256 Yer İstanbul 21 Şubat 2025 #9 enterrior dedi: Cinebench dediğiniz kısmı anlayamdım bende TS bench üzerinden yaptım umarım doğru yapmışımdır. Genişletmek için tıkla... Test alanı olarak Cinebench'de yaparsanız sıcaklıkları ve skorları takip edip ona göre sınırlama çekebiliriz. Artı 0 Eksi
enterrior dedi: Cinebench dediğiniz kısmı anlayamdım bende TS bench üzerinden yaptım umarım doğru yapmışımdır. Genişletmek için tıkla... Test alanı olarak Cinebench'de yaparsanız sıcaklıkları ve skorları takip edip ona göre sınırlama çekebiliriz.
KS KS enterrior Femtopat Katılım 25 Aralık 2024 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Şubat 2025 #10 Blacksidemre dedi: Test alanı olarak Cinebench'de yaparsanız sıcaklıkları ve skorları takip edip ona göre sınırlama çekebiliriz. Genişletmek için tıkla... sıcaklık ortalama olarak 85. 35 watt kullandı Dosya Ekleri Ekran görüntüsü 2025-02-21 192827.png 988,2 KB · Görüntüleme: 48 Artı 0 Eksi
Blacksidemre dedi: Test alanı olarak Cinebench'de yaparsanız sıcaklıkları ve skorları takip edip ona göre sınırlama çekebiliriz. Genişletmek için tıkla... sıcaklık ortalama olarak 85. 35 watt kullandı