i5-12450H RTX 3050 SolidWorks için yeterli mi?

sharp44

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, üniversitede SolidWorks ve benzeri uygulamalar kullanacağım, aşağıdaki laptopu almayı düşünüyorum.
Özellikleri SolidWorks'u kullanmak için yeterli mi?
Oyun oynama planım yok, oynamak istediğim zaman evimde sağlam bir kasa var onu kullanacağım, o yüzden üniversite ve iş için kullanacağım, bu gözle analiz ederseniz sevinirim.

Son düzenleme:
Fazla komplike çizimler yapmayacaksanız yeterli olur temel seviye çizimler için. Fakat bol detaylı ve komplike çizimler yapacaksanız kesinlikle daha güçlü bir laptop bakmalısın.

Fazla komplike çizimler yapmayacaksanız yeterli olur temel seviye çizimler için. Fakat bol detaylı ve komplike çizimler yapacaksanız kesinlikle daha güçlü bir laptop bakmalısın.

Hocam üniversite için, çok profesyonel değil öğrenme sürecinde ufak tefek projeler yapacağım. Şu an sadece çizgi çiziyorum öyle düşünün. 2 senem var, okulda temelleri atacağız, henüz çok profesyonel ve komplike şeyler yaptıracaklarını düşünmüyorum, iş hayatı için dediğiniz gibi daha güçlü bakarım ilerleyen zamanda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…