i5 12450H sıcaklık değerleri nasıl olmalı?

savior99

Centipat
Daha fazla  
RAM
16 GB DDR4
Intel i5 12450H yaklaşık yarım saatlik stress testi sonucu bu. Çok mu az mı pek bilmiyorum. Bakacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2024-11-05 203243.png
    Ekran görüntüsü 2024-11-05 203243.png
    955 KB · Görüntüleme: 35
Max sıcaklıklara baktım snrm testi durdurupta SS atmışsın 95derece işlemci 100derece Max destekliyor sıcaklık yüksek stok fan bu kış ayında fazla zorlamadan kullanabilirsin ama yazın bu işlemcide stok fan var ise işlemci aşırı yüksek sıcaklıklara çıkabilir yeni bir işlemci soğutucusu alabilirsin yazın ama şu anki sıcaklık yüksek ortalama 75derece öneriliyor.

Test anında 86'yı geçmedi ama 95 yazıyor anlamadım.
Test anında ki sıcaklıklar daha önemli.
Max sıcaklıklara baktım snrm testi durdurupta SS atmışsın 95derece işlemci 100derece Max destekliyor sıcaklık yüksek stok fan bu kış ayında fazla zorlamadan kullanabilirsin ama yazın bu işlemcide stok fan var ise işlemci aşırı yüksek sıcaklıklara çıkabilir yeni bir işlemci soğutucusu alabilirsin yazın ama şu anki sıcaklık yüksek ortalama 75derece öneriliyor.
laptop zaten o yüzden yüksek sıcaklğı dert etmemiştim pek

Ve maximum çıktığı değer mi önemli yoksa averaj mı şimdiden teşekkürler.

Laptop zaten o yüzden yüksek sıcaklğı dert etmemiştim pek

Ve maximum çıktığı değer mi önemli yoksa averaj mı şimdiden teşekkürler.

86 geçmediyse ortalama denilebilir laptop modeli nedir?

laptop zaten o yüzden yüksek sıcaklğı dert etmemiştim pek
masaüstü için bir çözüm önerdim test anında 86derece ortalamanın biraz üstü ama fazla sıkıntı deil laptop için max sıcaklık aniden çıkabilir
Test anında ki sıcaklıklar daha önemli.
hocamın dediği gibi test anindekiler değerler bakılacak yer

Monster Abra v21.1

Teşekkür ederim yorumlarınız için.

R23 Testi yapar mısınız? Test anında sıcaklıkları kontrol edin ve aldığınız puanı söyleyin.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Yaptım süresi dolunca da durdurdum ama hala running yazısında kaldı bir puan göstermedi.

R23 Testi yapar mısınız? Test anında sıcaklıkları kontrol edin ve aldığınız puanı söyleyin.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Yaptım süresi dolunca da durdurdum ama hala running yazısında kaldı bir puan göstermedi.

Düzgün yaptıysanız bir sorun olmaması lazım. Videoda ki ile aynı şekilde mi yaptınız?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı