i5-12450H sistem Valorant eğitiminde ekran donuyor

İşletim sistemi
Windows 11

KRALDEM61

Hectopat
RAM
8GB
Ekran kartı
RTX 4050 laptop
İşlemci
12th Gen Intel Core i5-12450H
Valorant'ı yeni indirdim. Oyunu açıyorum beni otomatik olarak eğitim aşamasına götürüyor. Bir karakter benimle konuşuyor ve gösterdiği yere gitmemi istiyor sonrasında herhangi bir tuşa hangisine bastığım fark etmez ekran donuyor. Sol tıka bastığımda bıçak sesini duyuyorum fakat görüntü donuk birkaç yöntemle düzeltmeyi denedim fakat hiçbir şekilde sonuç alamadım durum hep aynı. Tek bir tuş ve görüntü donuyor.

Valorant'ı yeni indirdim. Oyunu açıyorum beni otomatik olarak eğitim aşamasına götürüyor. Bir karakter benimle konuşuyor ve gösterdiği yere gitmemi istiyor sonrasında herhangi bir tuşa hangisine bastığım fark etmez ekran donuyor. Sol tıka bastığımda bıçak sesini duyuyorum fakat görüntü donuk birkaç yöntemle düzeltmeyi denedim fakat hiçbir şekilde sonuç alamadım durum hep aynı. Tek bir tuş ve görüntü donuyor.

Diğer oyunlarda var mı bu sorun.

Oyuna sağ tık yapıp özelliklere gir. Tam ekran özelleştirmelerini kapat.
Başka bir konuda görüp denemiştim olmamıştı fakat bir kere daha denerim.

Oyuna sağ tık yapıp özelliklere gir. Tam ekran özelleştirmelerini kapat.

Düzeltmek bir yana oyun siyah ekranda takılı kaldı açtığım andan itibaren yıne sesler duyuluyor fakat görünü yok.

Belki Valorant'ta RTX 4050'yi kullanmıyor olabilirsiniz. Windows ayarlarında grafik ayarlarından Valorant için yüksek performanslı ekran kartını seçtiniz mi?

Belki Valorant'ta RTX 4050'yi kullanmıyor olabilirsiniz. Windows ayarlarında grafik ayarlarından Valorant için yüksek performanslı ekran kartını seçtiniz mi?
Acil bir işim çıktığı için beklettim özür dilerim.Ayarlarda windows'un kararına bırak (yüksek performans) yazıyordu değiştirdim fakat sorun aynı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı