A Alprnplt Kilopat Katılım 11 Haziran 2018 Mesajlar 332 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2023 #1 i5 12450H'lı laptop aldım hangi Windows'u kurmamı önerirsiniz?
A Atahan Kutlu Hectopat Katılım 17 Nisan 2021 Mesajlar 1.715 Çözümler 7 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 17 Haziran 2023 #2 Windows 11.
A Alprnplt Kilopat Katılım 11 Haziran 2018 Mesajlar 332 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2023 #3 Atahan Kutlu dedi: Windows 11. Genişletmek için tıkla... Driver ve oyunlarda sorun oluyor mu?
A Atahan Kutlu Hectopat Katılım 17 Nisan 2021 Mesajlar 1.715 Çözümler 7 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 17 Haziran 2023 #4 Alprnplt dedi: Driver ve oyunlar sorun oluyor mu? Genişletmek için tıkla... Ben driverlarda herhangi bir sorun yaşamadım. Oyunlarda ise henüz daha kendim test edemedim ama geçenler iyi performans aldıklarını söylüyorlar.
Alprnplt dedi: Driver ve oyunlar sorun oluyor mu? Genişletmek için tıkla... Ben driverlarda herhangi bir sorun yaşamadım. Oyunlarda ise henüz daha kendim test edemedim ama geçenler iyi performans aldıklarını söylüyorlar.
The End Gigapat Forumun Hafızası Katılım 31 Ağustos 2014 Mesajlar 1.737 Makaleler 13 Çözümler 10 Yer Adana / İstanbul 17 Haziran 2023 #5 Windows 11 Home Single Language kurmanı tavsiye ederim. Bir sorun ile karşılaşmadım. Oyunlarda FPS artışı yaşadım diyebilirim.
Windows 11 Home Single Language kurmanı tavsiye ederim. Bir sorun ile karşılaşmadım. Oyunlarda FPS artışı yaşadım diyebilirim.
A Alprnplt Kilopat Katılım 11 Haziran 2018 Mesajlar 332 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2023 #6 The End dedi: Windows 11 Home Single Language kurmanı tavsiye ederim. Bir sorun ile karşılaşmadım. Oyunlarda FPS artışı yaşadım diyebilirim. Genişletmek için tıkla... pro kurmayı düşünüyorum bir sorun olur mu?
The End dedi: Windows 11 Home Single Language kurmanı tavsiye ederim. Bir sorun ile karşılaşmadım. Oyunlarda FPS artışı yaşadım diyebilirim. Genişletmek için tıkla... pro kurmayı düşünüyorum bir sorun olur mu?
A Atahan Kutlu Hectopat Katılım 17 Nisan 2021 Mesajlar 1.715 Çözümler 7 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 17 Haziran 2023 #7 Alprnplt dedi: pro kurmayı düşünüyorum bir sorun olur mu? Genişletmek için tıkla... Hocam normal kullanıcıysanız Home kurun Pro kurmaya gerek yok bence.
Alprnplt dedi: pro kurmayı düşünüyorum bir sorun olur mu? Genişletmek için tıkla... Hocam normal kullanıcıysanız Home kurun Pro kurmaya gerek yok bence.
A Alprnplt Kilopat Katılım 11 Haziran 2018 Mesajlar 332 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2023 #8 Atahan Kutlu dedi: Hocam normal kullanıcıysanız Home kurun Pro kurmaya gerek yok bence. Genişletmek için tıkla... Unreal Engine 5 kullanıyorum, oyun ve edit işleriyle uğraşıyorum. Home yeterli olur mu Pro'ya mı geçeyim?
Atahan Kutlu dedi: Hocam normal kullanıcıysanız Home kurun Pro kurmaya gerek yok bence. Genişletmek için tıkla... Unreal Engine 5 kullanıyorum, oyun ve edit işleriyle uğraşıyorum. Home yeterli olur mu Pro'ya mı geçeyim?
kraloyun Centipat Katılım 18 Mart 2023 Mesajlar 398 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2023 #9 Windows 10. RAM kullanımı düşük tavsiyem.
A Alprnplt Kilopat Katılım 11 Haziran 2018 Mesajlar 332 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2023 #10 kraloyun dedi: Windows 10. RAM kullanımı düşük tavsiyem. Genişletmek için tıkla... 32 GB RAM'im var hocam kullanması çok önemli değil.
kraloyun dedi: Windows 10. RAM kullanımı düşük tavsiyem. Genişletmek için tıkla... 32 GB RAM'im var hocam kullanması çok önemli değil.