i5 12450H vs R5 5600H

Koushira

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba,

Dizüstü bilgisayarlara bakıyorum, baktığım fiyat aralığında beğendiğim bilgisayarlarda Intel i5 12450H ve AMD Ryzen 5 5600H işlemciler ile karşılaştım.

Sorum şu; kullanım amacı oyun oynamak olmayacak bir bilgisayar için hangi işlemci tercih edilmelidir?

Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba,

Dizüstü bilgisayarlara bakıyorum, baktığım fiyat aralığında beğendiğim bilgisayarlarda Intel i5 12450H ve AMD Ryzen 5 5600H işlemciler ile karşılaştım.

Sorum şu; kullanım amacı oyun oynamak olmayacak bir bilgisayar için hangi işlemci tercih edilmelidir?

Link?

Merhaba,

i5 12500H.

Ama sadece işlemci önemli değil. Yanındaki ekran kartı da önemli. Biri i5 12500H RTX 3050 ise. Diğeri ise R5 5600H RTX 4050 ise. R5 5600H olanı tercih etmelisiniz.

Gunluk kullanim icin bakiyorsan ikisi de fazlaca yeterli. Fiyata ve diger ozelliklere bakmalisin cunku laptop her parcayi iceren bir teknolojik alet. Direkt aklindaki modelleri soylersen veya butceni soylersen yardimci olabiliriz.

Gunluk kullanim icin bakiyorsan ikisi de fazlaca yeterli. Fiyata ve diger ozelliklere bakmalisin cunku laptop her parcayi iceren bir teknolojik alet. Direkt aklindaki modelleri soylersen veya butceni soylersen yardimci olabiliriz.
Hocam linkleri diğer mesjıma ekledim, bakıp yorum yapabilirsen sevinirim. teşekkürler

Amazon zorunlu mu hocam?
Hocam inceledim bilgisayarı aslında güzel ama benim açımdan amazonda alışveriş ve iade süreci çok kolay. Bir de satıcı amazon olunca güven sorunu da yaşamıyorum. N11 ve 3. taraf satıcılara güvenemiyorum. Teşekkürler

@Koushira Hocam asagidaki modellere bakabilirsin. RAM eklemesi yaparsin.

@Koushira Hocam asagidaki modellere bakabilirsin. RAM eklemesi yaparsin.
İnceliyorum, teşekkürler.

İnceledim, hepsi güzel ve mantıklı, yukarıda bir arkadaş daha bir model önermişti, o da gayet iyi ancak 3. taraf satıcı konusunda çekingenim. Açılmış kutuyu tekrar güncelleyip gönderme ihtimalleri veya kusurlu ürün gönderme ihtimalleri nedir? Bir sorun yaşadığım durumda iade süreci kolay olur mu? N11 ne kadar arkamda durur? Açıkçası amazona bu sebeple güveniyorum. Yoksa tabii ki para benden çıktıktan sonra en iyisini alayım isterim.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı