i5 12500 RX 6700 XT sistem alınır mı?

Aynen ben saçmalıyorum. Foruma bakarsan bu adamların izlenme için yaptığı gerçek dışı test olduğunu bilirsin.

FPS'lerin izlenmeyi etkileyeceği bir içerik türü değil bu.

Tam olarak bir bilgim yok hocam, burada görmüştüm bunun muhabbetini bir kere.

Tabii ki doğru olmayan testlerde var ama attığım kanal boş bir kanal değil. Bugüne kadar 4 ekran kartı kullandım ve bu kanaldaki verilerle uyuşuyordu aldığım performans.

Tabii ki doğru olmayan testlerde var ama attığım kanal boş bir kanal değil.
12900KS ile benchmark testi yapıyorlar, sonra bu kartları alıyorlar ve performansın öyle olmadığının farkına varıyorlar aslında.

Tabii ki doğru olmayan testlerde var ama attığım kanal boş bir kanal değil.
O kanallarin cogu, hatali. Yabanci forumlarda cok gormustum. Ancak sirf oyun icinse RX 6700/6800 serisi dururken 3060 ti/70/70 ti gitmenin bir anlami yok.

Akakçe'den 6700XT ile 3070 Ti fiyatlarını kontrol edersen en ucuzu arasında bile 5500 lira fark var ROG STRIX demiyorum bile almışken 3070 Ti tercih et derim.
Fiyat farkı ciddi anlamda var fakat performans fark etmiyor deniliyor. Arada kaldım

Fiyat farkı ciddi anlamda var fakat performans fark etmiyor deniliyor. Arada kaldım
Farkı hak etmiyor, eğer VRAM yüksek olsaydı evet, alın derdim. Ancak bu 3 kart (60 Ti/70/70 Ti) aralarında %5-10 gibi farklar var. VRAM düşük kalınca inanın sorun çıkaracak. Eğer bütçe varsa 6800'e yönelin derim. Yoksa 6750 XT, o da olmazsa 6700 XT alın. Nvidia istiyorum derseniz de 3070 Ti'a gerek yok, 3070 alın geçin.

4000 TL'yi kolay kazanıyorsan ver gitsin. Ama o 4000 TL sana Ultra fark olarak dönmeyecek.
Anakart olayını anlamadım ama, ddr5 olanı seçiyorum. ddr5 ram seçeneği yok. Seçili olan ddr4 anakart da zayıf gibi

Arada fark var, 3070ti'ın rakibi 6800 dür ve bu fark Ray Tracing olmadandır. RT açıldığında 6900xt bile 3070ti seviyelerine iner satarken de kolay satarsın belki Nvidia yazılımları kullanırsın her türlü aradaki farkı kapatır f\p oranı belki daha düşük gelebilir fps açısından, ama değecektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…