ooredoo Decipat Katılım 26 Haziran 2022 Mesajlar 1.566 Çözümler 4 11 Eylül 2022 #11 HknKrd07 dedi: Siteden toplamadım. 2.ci el aldım ama ürünler sıfır ihtiyaçtan satıyordu biri aldım fiyat uygun olunca. Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun gayet güzel indirimli bir sistem almışsınız bir de garanti faturalıysa tadından yenmez.
HknKrd07 dedi: Siteden toplamadım. 2.ci el aldım ama ürünler sıfır ihtiyaçtan satıyordu biri aldım fiyat uygun olunca. Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun gayet güzel indirimli bir sistem almışsınız bir de garanti faturalıysa tadından yenmez.
H HknKrd07 Centipat Katılım 10 Eylül 2022 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Eylül 2022 #12 ooredoo dedi: Hayırlı olsun gayet güzel indirimli bir sistem almışsınız bir de garanti faturalıysa tadından yenmez. Genişletmek için tıkla... teşekkürler aynen ayın 3ü fatura baslangıcı .
ooredoo dedi: Hayırlı olsun gayet güzel indirimli bir sistem almışsınız bir de garanti faturalıysa tadından yenmez. Genişletmek için tıkla... teşekkürler aynen ayın 3ü fatura baslangıcı .