i5 12500H CS:GO ölüm maçında 92 derecelerde olması normal mi?

Hockenheim

Hectopat
Acer Nitro 5 i5 12500h işlemcisi performans modunda CS:GO ölüm maçında falan ortalama 92-93 derecelerde geziyor, fanı elle arttırarak 86'lara düşürebiliyorum. Uzun vadede sorun yaratır mı? Bilgisayar yeni ve altına kitap koydum hafif yükselttim.

Son düzenleyen: Moderatör:

Normal denebilecek düzeylerde dizüstü bilgisayarlarda sıcaklıklar hep bu civarlarda geziyor. Özellikle yüksek grafik kalitesinde oyunlar oynuyorsanız dizüstü bilgisayar aşırı ısınabiliyor.

@533388 @BlackGRY en düşükte oynuyorum FPS'i 200'e sabitleyince sıcaklıklar 80-85 civarı sınırsız yapınca 92leri görüyor.

FPS'i sınırlayınca işlemcinizi daha az kullanıyor sınırsız yapınca işlemcinizi istediği kadar kullanabiliyor.
Bu durumun oluşması gayet normal.
Sıcaklıkta ise sorun yok denebilir düzeylerde.

Ses sorun değil 6100RPM civarına alınca 86 civarlarına düşüyor.

95 derecelere kadar normal midir sizce? Far Cry 4'te falanda en yüksekte 90-94 derecelerde.

Hocam dizüstü bilgisayarlarda sıcaklıklar bu düzeylerde geziniyor hep.
Masaüstü sistemler gibi değiller boşta bile 70 derecelerde gezinebiliyor.

Boşta genelde 60 derecelerde valla bende korkuyordum 90 derecelerde olunca içim rahatladı doğrusu. Herkese teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…