i5-12500H laptop çok ısınıyor

Rosh

Hectopat
Daha fazla  
HP Victus laptop adeta yanmakta temizlik ve termal macun bakımını( MX-6) yeni yapmama rağmen derecelerde düşme olmadı @erengorenin yardımıyla watt sabitleyerek ısıyı azaltmıştım ama bu sefer de PL1 ve FPS droplar yemeye başladım bu konuda bana yardımcı olursanız sevinirim.

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    87,7 KB · Görüntüleme: 35
Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam laptopun altına soğutuculu yüksek stand, sağ tarafına da fan/ventilatör koyun.

Hocam laptopun altına soğutuculu yüksek stant, sağ tarafına da fan/ventilatör koyun.

Hocam öneriniz için teşekkürler işlemci fazlasıyla güçlü olduğu için kısıtlamak dışında bir işlem ısının düşmesinde pek yardımcı olmadı maalesef

Hocam öneriniz için teşekkürler işlemci fazlasıyla güçlü olduğu için kısıtlamak dışında bir işlem ısının düşmesinde pek yardımcı olmadı maalesef

Hocam harici büyük fan ısıyı baya düşürüyor, denemediyseniz mutlaka deneyin. 12500h gibi bir işlemciye undervolt yapmanın düşüncesi bile can sıkıcı.

@erengore hocam siz dışında birisi yardımcı olamayacak sanırsam rica etsem müsait zamanınızda yardımcı olursanız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…