Çözüldü i5 12500H laptopa nasıl OC yapılır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Rüzgarpsikopat

Femtopat
Ekran kartı
3050 ti 4gb vram
İşlemci
i5 12500h 12th
Merhaba HP bilgisayarım var. i5 12th 12500H işlemci bulunmakta. Ben bu işlemciye OC yapmak istiyorum. Fakat bir bilgim bulunmadığı için biraz korkuyorum. Araştırdım fakat yine de tam sonuç bulamadım. Yardım edebilecek varsa sevinirim.

Çözüm
Çarpan kilidi var, direkt olarak OC desteklemiyor. ThrottleStop ile ince ayar yapabilirsiniz sadece.
Çarpan kilidi var, direkt olarak OC desteklemiyor. ThrottleStop ile ince ayar yapabilirsiniz sadece.

Çözüm

UV kilidi var. Intel XTU ile voltaj değişimine izin vermiyor. Ayrıca HP Victus laptop kullanıyorsanız OC yapmaya bile gerek kalmadan sizi soba gibi ısıtıyor olması lazım. İşlemciye AIDA64'te 15 dakikalık stress kararlılık testi yapın kesin ısıdan en az %10 darboğaz yiyordur.

Hocam laptopta hız aşırtma işlemlerini pek önermiyorum.

Watt artışı yapabilirsin. Ama desteklemyebilir. Ben arkadaşımın 12450H laptopunda denedim sistem sürücü hatası verdi. İşe yaramadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…