i5 12500H sistem için Windows önerisi

onursdogqn

Hectopat
Daha fazla  
Yeni laptop aldım FreeDOS hangi sürümü kurmalıyım kararsizim Windows 11 mi Windows 10 mu ve Pro veya Home mi?
Yazilim ve oyun icin aldim laptopbu.
Özellikler.
i5 12500H.
8 GB RAM
RTX 4050.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yeni aldiginiz laptop'unuza Windows 11 oneririm. Guncel donanim, guncel isletim sistemi. Yillarin isletim sistemini kullanmayin ve yeni donaniminizla Windows 11'i kullanin.

Yeni aldiginiz laptop'unuza Windows 11 oneririm. Guncel donanim, guncel isletim sistemi. Yillarin isletim sistemini kullanmayin ve yeni donaniminizla Windows 11'i kullanin.

Yılların işletim sistemini neden kullanmıyoruz suyu mu çıktı

Windows 10 Pro kurabilirsiniz. Ben Windows 11 e geçtim ama sonra geri döndüm sebebi de yüklediğim uygulamaların bir tanesinde hata verip uygulamayı yüklemedi. Ve gördüğğm kadarı ile de internette de tavsiye edilen Windows 10

Çünkü stabilizasyon sorunları var hala

Ezberden yazmayın arkadaşlar, sistem özelliklerine bakın.

Sadece sistem özelliklerine bakarak yazınca siz ezberden yazmış olmuyor musunuz? Yeni işlemci olunca ve Windows 10 yükleyince işlemci çekirdeklerini tam kullanamaz diye bir kaynak verir misiniz açıp okumak istiyorum!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…