i5-12500H Stardew Valley oynarken "bilgisayarınızda bir hata oluştu" hatası

İşletim sistemi
Windows 10

Eellie

Decapat
Daha fazla  
RAM
16Gb RAM
Ekran kartı
NVIDIA GeForce GTX 1650 4Gb
İşlemci
12th Gen Intel(R) Core(TM) i5-12500H 2.50 GHz
Arkadaşlar, Stardew Valley oyununu oynarken Alt+Tab yaptım ve bilgisayarım hata verdi. Anlam veremiyorum. Oyun için önerilen sistem gereksinimlerini karşılıyorum. Yardımcı olur musunuz?

Arkadaşlar, Stardew Valley oyununu oynarken Alt+Tab yaptım ve bilgisayarım hata verdi. Anlam veremiyorum. Oyun için önerilen sistem gereksinimlerini karşılıyorum. Yardımcı olur musunuz?

Bilgisayarın ve oyunun sistem dosyalarını doğrulamayı dener misin bazen bu tarzda hatalar çözülebilir.

Alt-Tab sebebiyle çökme herhangi bir oyunda ve sistemde olabilen bir şey, muhtemelen ciddi bir sorun yoktur, siz yine hata raporları ve mavi ekran raporlarını atın da okuyalım.

Yönetici modda CMD içine:
sfc /scannow
DISM /Online /Cleanup-Image /RestoreHealth
komutlarını teker teker uygulayın. Ne olur ne olmaz.

Alt-Tab sebebiyle çökme herhangi bir oyunda ve sistemde olabilen bir şey, muhtemelen ciddi bir sorun yoktur, siz yine hata raporları ve mavi ekran raporlarını atın da okuyalım.

sfc /scannow
DISM /Online /Cleanup-Image /RestoreHealth
komutlarını teker teker uygulayın. Ne olur ne olmaz.
İlk başta DISM /Online /Cleanup-Image /RestoreHealth
Sonrasında ise sfc /scannow yapılmalı sıralamayı yanlış yazmayın lütfen.

Bilgisayarın ve oyunun sistem dosyalarını doğrulamayı dener misin bazen bu tarzda hatalar çözülebilir.

Dediğiniz yöntemi denedim hatta silip tekrar yükledim ama işe yaramadı yine de cevap verdiğiniz için teşekkürler.

Alt Tab sebebiyle çökme herhangi bir oyunda ve sistemde olabilen bir şey, muhtemelen ciddi bir sorun yoktur, siz yine hata raporları ve mavi ekran raporlarını atın da okuyalım.

SFC /scannow
DISM /online /cleanup-ımage /restorehealth
Komutlarını teker teker uygulayın. Ne olur ne olmaz.

Şu an bilgisayarım yanımda değil en kısa zamanda uygulayacağım teşekkürler.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı