i5 12600 sistem + G29 + PS5 ne kadar eder?

terimistpikachu

Hectopat
Makaleler
1
Merhaba, motor alacağım için sistemimi toplu olarak satmak istiyorum ancak 2. el piyasasına hakim değilim. Sayacağım ürünlerden PS5 ve G29 1 aylık ve Total'de 10 saat bile kullanılmadı, bilgisayar ise 3 aylık ve düzenli olarak temizlendi.

Ekran kartı: Sapphire Nitro+ 6700XT.
Anakart: ASUS Prime H610M-A D4.
RAM: 2X 16 GB HyperX Fury Black DDR4 3200MHz CL16 1.35v
İşlemci: Intel i5 - 12600 altı çekirdek 3.3 GHz.
Soğutma: Noctua NH-D15 chromax. Black çift kule işlemci soğutucusu.
PSU: Sharkoon sılentstorm cool Zero 850W 80+ Gold.
Kasa: Dark N10 Pro 600W 80+ Bronze 3x12cm mavi fanlı yan panelli USB 3.0

PlayStation 5 diskli son versiyon, kulaklığı - kumandası - kulaklığı ve çift DualShock'u var. (kumanda ve DualShock'ların silikon kılıfı da var)
G29 ve shifter sadece 3 defa falan kullanıldı.

Bütün ürünlerimin garantisi ve kutusu var, acaba bu sisteme kaç TL fiyat biçmeliyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ayrı ayrı satmanız daha iyi olur. G29 7000 veya üstü koyun derim. PlayStation için de 15000 veya üstü koyabilirsiniz.

Tahmini olarak hepsi ayrı ayrı 50'yi geçer. Bu arada DualShock ile DualSense karıştırmış olabilir misiniz? Çünkü PS5 yanında 1 tane DualSense geliyor.

Tahmini olarak hepsi ayrı ayrı 50'yi geçer. Bu arada DualShock ile DualSense karıştırmış olabilir misiniz? Çünkü PS5 yanında 1 tane DualSense geliyor.

Karıştırmışım hocam DualSense olacak.

Hocam alakasız ama üzüyor mu satmak merak ettim.

Yani bunları almak hayalimdi ama motor daha büyük hayalim o yüzden bir üzüntüm yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…