Gaming X Serisi Ultra Durable'ın üstü değil mi? Ultra Durable'da VRM'ler mi daha iyi neden onu önerdiniz?AMD sistem kurman daha mantıklı olur ve anakart olarak bunu alıp:
Artan parayla sıvı soğutma olarak da bunu almak daha mantıklı olur bence:Gigabyte B650M DS3H AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Gigabyte B650M DS3H AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Gigabyte B650M DS3H AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart özelliklerini incele, 5.565,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Arctic LIQUID FREEZER II 240 İşlemci Sıvı Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Arctic LIQUID FREEZER II 240 İşlemci Sıvı Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Arctic LIQUID FREEZER II 240 İşlemci Sıvı Soğutucu özelliklerini incele, 4.349,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Gaming X Serisi Ultra Durable'ın üstü değil mi? Ultra Durable'da VRM'ler mi daha iyi neden onu önerdeniz?
Anakartta Wi-Fi olması da güzel olurdu, yoksa dongle ile uğraşmam gerekecek.
Ekran kartı almayı ertelediğim için farkı göze alabiliyorum. Bütçe bu civarlarda. Biraz daha zorlayabilirim belki. Ana kartı değiştirmeden soğutucuyu Arctic 240 yapmayı düşünüyorum. Başka bir öneriniz var mı?Hocam arada büyük bir fiyat garkı var bütçeniz nedir?
Ekran kartı almayı ertelediğim için farkı göze alabiliyorum. Bütçe bu civarlarda. Biraz daha zorlayabilirim belki. Anakartı değiştirmeden soğutucuyu Arctic 240 yapmayı düşünüyorum. Başka bir öneriniz var mı?
Bu bütçeye 13. Nesil Intel de toplanabilir belki ama onun geleceği yok diye çok düşünmedim.
RAM konusunda kararsızım. Bunun yerine CL40 5200MHz seçsem çok şey kaybeder miyim? Yoksa almışken iyi bir şey mi almak lazım uzun sürede mantıklı olması için?
Ayrı konu açacaktım ama süre bekliyorum seri konu açılamıyor.
Ekran kartı almayı ertelediğim için farkı göze alabiliyorum. Bütçe bu civarlarda. Biraz daha zorlayabilirim belki. Anakartı değiştirmeden soğutucuyu Arctic 240 yapmayı düşünüyorum. Başka bir öneriniz var mı?
Bu bütçeye 13. nesil Intel de toplanabilir belki ama onun geleceği yok diye çok düşünmedim.
RAM konusunda kararsızım. Bunun yerine CL40 5200MHz seçsem çok şey kaybeder miyim? Yoksa almışken iyi bir şey mi almak lazım uzun sürede mantıklı olması için?
Ayrı konu açacaktım ama süre bekliyorum seri konu açılamıyor.