Arkadaşlar şu anda yayıncı sistemi topluyorum ve aynı zamanda oynayacağım oyuna göre sistem topluyorum.
Oynayacağım oyun: Knight Online.
Birçok parça topladım ve sadece sıvı soğutma konusunda işin içinden çıkamadım.
Şimdi sistem özelliklerini aşağıya bırakıyorum. Sıvı soğutma konusunda da önerilerinizi bekliyorum.
En ucuz Arctic LIQUID FREEZER II 280 İşlemci Sıvı Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Arctic LIQUID FREEZER II 280 İşlemci Sıvı Soğutucu özelliklerini incele, 3.477,06 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz ID-Cooling FrostFlow X 240 İşlemci Sıvı Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! ID-Cooling FrostFlow X 240 İşlemci Sıvı Soğutucu özelliklerini incele, 2.908,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
Bütçeye göre tercih yapabilirsin.
Bu arada ekran kartı sisteme göre bayağı düşük kalmış. Yine de KO için fazlasıyla yetecektir.
En ucuz Arctic LIQUID FREEZER II 280 İşlemci Sıvı Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Arctic LIQUID FREEZER II 280 İşlemci Sıvı Soğutucu özelliklerini incele, 3.477,06 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz ID-Cooling FrostFlow X 240 İşlemci Sıvı Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! ID-Cooling FrostFlow X 240 İşlemci Sıvı Soğutucu özelliklerini incele, 2.908,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
Bütçeye göre tercih yapabilirsin.
Bu arada ekran kartı sisteme göre bayağı düşük kalmış. Yine de KO için fazlasıyla yetecektir.
Kesinlikle alınmaz. Para israfı. Attığım Arctic olan model en iyi tercih olur fiyatına göre. 12600K işlemci için 7000 TL soğutucu masrafı gereksiz fazla.