ASUS TUF 3070 Ti V2 OC.
i5-12600K
Bu donanımla aşağıdaki değerleri değerlendirir misiniz?
Değerlerde bir problem var mı?
PUBG ayarlar genel olarak Ultra.
Bazı oyunlarda düşük fps aldığımı düşünmeye başladım. Ondan dolayı bu konuyu açtım. Örneğin cs de 200-300 fps civarında oynuyorum. Tüm fps kısıtlamalarını kaldırdım fakat değerler aynı kaldı. En düşük ayarlarda bile. Endişelenmem gereken bir durum var mı fps konusunda ?
Bazı oyunlarda düşük FPS aldığımı düşünmeye başladım. Ondan dolayı bu konuyu açtım. Örneğin CS de 200-300 FPS civarında oynuyorum. Tüm FPS kısıtlamalarını kaldırdım fakat değerler aynı kaldı. En düşük ayarlarda bile. Endişelenmem gereken bir durum var mı FPS konusunda?
1080p oynamana rağmen darboğaz yok. Yani bir sorun yok gibi. FPS değerlerin de normal görünüyor.
Mesela bak bu videoda 3070 Ti testi var 1080p farklı grafiklerde. O da 120 FPS civarında alıyor sanırım. Sen de bir karşılaştır.
1080p oynamana rağmen darboğaz yok. Yani bir sorun yok gibi. FPS değerlerin de normal görünüyor.
Mesela bak bu videoda 3070 Ti testi var 1080p farklı grafiklerde. O da 120 FPS civarında alıyor sanırım. Sen de bir karşılaştır.
Darboğaz yaşamamak için i5-12400f işlemci yerine i5-12600k almayı tercih ettim, evet z serisi bir anakarta sahip değilim fakat bütçeden dolayı ileride upgrade etmeyi düşünüyorum. Yardımlarınız için çok teşekkürler. İçim rahatladı. İyi geceler..